Neovisni novinarski portal
21.1.2022.
POLITIKA / UKRATKO
Ivo Glavaš, Mostov kandidat za šibenskog gradonačelnika: Živkoviću, ne idi Burićevim stopama!

Ivo Glavaš, Mostov kandidat za šibenskog gradonačelnika:
Živkoviću, ne idi Burićevim stopama!

– Pozivam Josipa Živkovića da prestane ići Burićevim stopama pokušaja jeftine kupnje glasova Funcuta, da ne završi onako kako će Burić jednog dana neminovno završiti. Burić i Živković očito ne shvaćaju da će Funcuti na izborima glasati po svojoj savjesti i da se nikakvim donacijama ne može jeftino kupiti njihove glasove- poručio je protukandidatu iz SDP-a na lokalnim izborima Ivo Glavaš, Mostova akvizicija za šibenskog gradonačelnika.

Glavaš se u svom obraćanju referira na “nemušti pokušaj SDP-ovog kandidata Josipa Živkovića da donacijom tvrtke RP Global, u kojoj je zaposlen, omogući nabavu montažne tribine za polufinalnu utakmicu sa Cibonom, s očiglednim ciljem kupnje glasova i pridobivanja podrške Funcuta”.
– Zaboravljajući pritom da to Burić pokušava već godinama, po sistemu ‘sve je na prodaju’- veli Glavaš, upozoravajući kako to nije uspjelo ni Buriću, a neće ni Živkoviću.  Građani, kaže, nisu na prodaju i “ne treba vrijeđati njihov zdrav razum, jer će na dan izbora glasati po svom uvjerenju za onoga koga oni žele kao gradonačelnika, bilo da će glasati za Burića, mene, Iris Ukić Kotarac, Živkovića ili nekog drugog”. Zato dobrohotno poziva kolegu Živkovića da ne kreće putem Željka Burića “jer kupovina je put bez povratka”.
Tags: , , , , , ,

VEZANE VIJESTI