Neovisni novinarski portal
29.3.2024.
POLITIKA / UKRATKO
SDP-ov projekt: Kružni tok kod “Kronjinog magazina”

SDP-ov projekt:
Kružni tok kod “Kronjinog magazina”

Idejni projekt kružnog toka na križanju ulica Bribirskih knezova i kralja Zvonimira odnosno kod “Kronjinog magazina”, predstavio je danas kandidat SDP-a za gradonačelnika Šibenika Josip Živković.

-Već skoro 50 godina je ovaj prostor rezerviran za izgradnju križanja. Projekt o kojem se tada razmišljalo mi smo medernizirali. Ne radi se o projektu koji bi bio skup, procjena je između 3 i 4 milijuna kuna, a to je mali novac za rješavanje puno problema, kazao je Živković.

Josip Živković i Ivan Rajić na predstavljanju idejnog rješenja za kružni tok kod Kronjinog magazina/Foto:Tris/J.Krnić

Osim rješavanja velikih prometnih gužvi na tom mjestu pogotovo tijekom ljeta, kružnim tokom bi se omogućilo i prometovanje iz pravca Meteriza i Šubićevca prema Njivicama.
-Za ovaj projekt ne očekujem da će itko biti protiv jer je ovo križanje prometno opterećeno, ali to želimo realizirati uz javnu raspravu s građanima, dodao je Živković te najavio kako će tijekom predizborne kampanje otvoriti sve komunikacijske kanale s građanima kako bi mogli dobiti povratnu informaciju o svim projektima koje će predstaviti.
-Ako mi želimo jedno, a građani nešto drugo onda smo na krivom putu, a mi nemamo ni vremena ni novaca biti na krivim putovima, zaključio je Živković.

 

Tags: , , , ,

VEZANE VIJESTI