Neovisni novinarski portal
1.8.2021.
POLITIKA
Anton Dobra predaje obavijest predsjedniku županijskog HDZ-a Nediljku Dujiću (Foto: Tris/H. Pavić)

HDZ-ovac Dobra zamrznuo status u stranci da bi na izbore išao sa SDP-om

Anton Dobra predaje obavijest predsjedniku županijskog HDZ-a Nediljku Dujiću (Foto: Tris/H. Pavić)

SDP-ov kandidat za zamjenika gradonačelnika Grada Šibenika Anton Dobra o svojoj kandidaturi jutros je obavijestio svoju stranku – HDZ.

– Poštovani, ovim putem Vas obavještavam da se kandidiram kao nezavisni kandidat za dogradonačelnika Šibenika na lokalnim izborima 2017. godine. S poštovanjem Anton Dobra –  stoji u pisanoj obavijesti koju je jutros uručio u sjedištu HDZ-a u Šibeniku.

Članstvo u HDZ-u Dobri prestaje kada kandidatura postane službena. Predaja obavijesti prošla je u prijateljskoj atmosferi.

– Sretno momče – otpravio je Dobru predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Nediljko Dujić.

Kako je pojasnio Dobra, radi se samo o želji da bude korektan prema stranci u koju je nekad vjerovao.  – S obzirom da sam uvijek u životu bio korektan, smatrao sam da trebam i HDZ-u na ovaj način pisanim putem potvrditi da izlazim na izbore na jednoj drugoj listi i na njima je sada da po statutu stranke djeluju dalje. Na ovaj način, da se metaforički izrazim, zamrznuo sam status – rekao nam je Dobra koji se u stranačkim prostorijama susreo i s njihovim županijskim predsjednikom Nediljkom Dujićem.

Anton Dobra ispred HDZ-a (Foto: Tris/H. Pavić)

Sretno momče (Foto: Tris/H. Pavić)

Tags: , , , ,

VEZANE VIJESTI