Neovisni novinarski portal
27.9.2021.
POLITIKA / UKRATKO
Na slici :Hrvoje Zekanović, Anđelko Matov i Nikica Penđer/Foto:Tris/J.Krnić

Kandidat HKS-a i Hrasta za župana Anđelko Matov:
Želim u politiku dovesti poštenje i odgovornost

Na slici :Hrvoje Zekanović, Anđelko Matov i Nikica Penđer/Foto:Tris/J.Krnić

Kandidat koalicije Hrvatske konzervativne stranke (HKS) i Hrasta za Šibensko-kninskog župana je košarkaški trener Anđelko Matov pa ne čudi kako je za mjesto njegova prvog službenog predstavljanja javnosti izabrano otvoreno košarkaško igralište na Baldekinu.

– Ovo mjesto nije izabrano slučajno, odavde smo svi kretali ka sportskim uspjesima, a ovaj put sam siguran da ću kao kandidat za župana u koaliciji HKS-a i Hrasta, kao i u sportu, pokrenuti našu županiju prema novim uspjesima, kazao je Anđelko Matov. U svojoj će kampanji, kaže Matov, na prvo mjesto staviti ljude koji su svih proteklih godina bili u drugom planu.
Osnovni motiv za ulazak u politiku bila je želja za promjenama: – Želim u politiku dovesti poštenje i odgovornost i u prvi plan staviti malog čovjeka. Godinama se na vlasti izmjenjuju dvije stranke HDZ i SDP koje funkcioniraju po istoj špranci, a ono najbitnije-čovjeka, sustavno zanemaruju, istaknuo je Matov.
U sportu je, kaže Matov, navikao na težak rad i može se uhvatiti u koštac sa svakim problemom, a u radu s mladima je naučio prepoznati ljudske potencijale. U sportu je osnova timski rad i planiranje, a upravo je to ono što svih ovih godina nedostaje u županiji, smatra Matov.
Šibensko-kninsku županiju Matov u budućnosti vidi kao županiju bez propuštenih prilika i kao sredinu koja svojim žiteljima osigurava visoku kvalitetu života i rada.
– Želja mi je sve ove naše gradove i općine spojiti u jednu funkcionalnu i dobrostojeću županiju. Ogroman je potencijal svud oko nas i siguran sam da ću ja sa svojim timom taj potencijal znati iskoristiti, zaključio je Matov.
Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI