Neovisni novinarski portal
8.12.2021.
(NE)ZANIMLJIVOSTI / UKRATKO
Milan Bandić na nekadašnjem predizbornom plakatu (foto Facebook)

M. Bandić o žičari:
Nakon 54 godine ulazimo u povijest

Milan Bandić na nekadašnjem predizbornom plakatu (foto Facebook)

Milan Bandić na predizbornom plakatu (foto Facebook)

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je umalo svaki dan u vijestima, bilo u izvještajima sa sudova u ulozi optuženika, bilo u svojstvu prvog Zagrepčana ili pak u bilo kakvoj drugoj prigodi. Eto ga opet i na našim stranicama jer je jutros na televiziji N1 nastupio u emisiji Novi dan te je opet najavio i obećao žičaru prema Sljemenu. Ovoga je puta prigodno predizborno ponovno otkrio kako će ta žičara, koja je propala usljed nebrige i neodržavanja, ovaj put biti gotova ‘do konca 2018’. Cijena? Trideset i pet milijuna eura, veli zagrebački otac.

– Investicija rušenja postojeće infrastrukture je 5,6 milijuna kuna, no koliko će koštati gradnja nove i koliko će to trajati? – pitali su M. Bandića na N1.
Bandić je na to odgovorio da ‘ulazimo u povijest‘.
– Nakon 54 godine ulazimo u povijest. Stara žičara odlazi, a nova dolazi. Do konca 2018. žičara će biti gotova u četiri etape. Za dva tjedna raspisujemo natječaj za opremu koja će vrijediti od 15 do 17 milijuna eura, a ukupna vrijednost projekta je oko 35 milijuna eura do konca 2018 – rekao je Bandić za N1.

 

Radom za Hrvatsku – Vaš čovjek! (foto Facebook)

Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI