Neovisni novinarski portal
15.5.2021.
POLITIKA
Danijel Mileta, Nediljko Dujić, dr. Željko Burić i Paško Rakić (Foto: HDZ)

Sigurni u pobjedu – kandidat HDZ-a za drugog dogradonačelnika je Paško Rakić

Danijel Mileta, Nediljko Dujić, dr. Željko Burić i Paško Rakić (Foto: HDZ)

Mileta, Dujić, Burić i Rakić na predstavljanju kandidature (Foto: HDZ)

U stranačkim prostorijama Hrvatske demokratske zajednice u Šibeniku predstavljen je danas tim aktualnog gradonačelnika dr. Željka Burića s kojim ide po novi mandat na čelu Grada Šibenika.

Uz Burićevog dosadašnjeg zamjenika Danijela Miletu, danas je predstavljen i drugi kandidat za zamjenika gradonačelnika Paško Rakić. Podršku timu dr. Burića dao je predsjednik ŽO HDZ-a Šibensko kninske županije Nediljko Dujić rekavši kako je uvjeren u pobjedu u Šibeniku već u prvom krugu.

Paško Rakić član je HDZ-a od 2001. godine, prošao je cijelu stranačku hijerarhiju, od mladeži do dužnosti dopredsjednika Gradskog odbora koju danas obnaša. Tridesetpetogodišnji Rakić će u lipnju diplomirati upravno pravo na Veleučilištu u Šibeniku, a zaposlen je u gradskoj upravi već 11 godina. Od šesnaeste godine radio je u privatnom sektoru, u trgovini auto dijelovima, paralelno se školujući.

– Spreman sam sve svoje iskustvo koje sam stekao kroz dugogodišnji rad u četiri gradska upravna odjela iskoristiti i  uhvatiti se u koštac sa svim izazovima kako bi vratio Šibeniku sve ono što mi je on pružio do sada – kazao je Rakić.

Predstavljajući svog drugog kandidata za zamjenika, gradonačelnik Burić istaknuo je da su oslonac HDZ-a u Šibeniku mladi ljudi, ljudi s ogromnim političkim iskustvom kao što je Paško Rakić, koji je prošao kompletnu stranačku strukturu i kao takav poznaje svakog člana stranke.

– HDZ na lokalne izbore ide sam i time šalje jasnu poruku svim građanima da je spreman potpuno sam preuzeti odgovornost za vođenje grada i nastaviti sve projekte koje smo započeli protekle četiri godine – kazao je Burić.

Dodogradonačelnik i kandidat za istu funkciju Danijel Mileta poručio je građanima Šibenika da će, ukoliko ponovno poklone povjerenje HDZ-u, u Šibeniku biti još više bagera i žutih kaciga.

Danijel Mileta, Nediljko Dujić, dr. Željko Burić i Paško Rakić (Foto: HDZ)

 

Tags: , , , , , ,

VEZANE VIJESTI