Neovisni novinarski portal
22.9.2021.
POLITIKA
Kino Mediteran, Pirovac u 21 sat (Foto: tris/H. Pavić)

Posljedice nevremena? Pirovac nije vidio ‘Gazdu’

Kino Mediteran, Pirovac u 21 sat (Foto: tris/H. Pavić)
Kino Mediteran, Pirovac u 21 sat (Foto: tris/H. Pavić)

Kino Mediteran, Pirovac u 21 sat (Foto: tris/H. Pavić)

Najavljena projekcija ‘Gazde’ u Kinu Mediteran u Pirovcu u subotu nije održana. Kažu, zbog pada napona u električnoj mreži uzrokovanog olujnim nevremenom koje je u subotu popodne pogodilo ovo područje.

Projekcija filma o kojem svi pričaju, a malo tko ga se usudi javno prikazati, već 12 dana puni dvorane zagrebačkog kina ‘Europa’, ali ga se izvan glavnog grada još uvijek  teško može pogledati.

– Ima li išta bolje nego sakrit se po ovom vrimenu u kino! 🙂 – napisali su na Facebook profilu kina Mediteran u Pirovcu dok je Šibenik Meteo izvještavao kako je prema mjerenjima u AMP sustavu u sat vremena palo 50 litara kiše po metru četvornome a grmljavinski senzor izmjerio je gotovo 1500 munja!

Nevrijeme se smirilo, kiša je prestala padati, a u lokvama pred kinom Mediteran u Pirovcu u 21 sat, za kada je najavljena projekcija ‘Gazde’, okupilo se tek 15-ak  gledatelja. Neki su došli iz Vodica, a neki su potegli i iz Zadra, gdje, kažu, nemaju kina u kojem bi ovaj film mogao biti prikazan. No, ni u Pirovcu nisu imali sreće.

– Ne, nema nikakvog skandala ni skrivenih razloga odustajanja od projekcije. Kako su mi rekli operateri, zbog nevremena je nestajalo struje i padao je napon. U tim uvjetima nije mogao biti prikazan ni dječji film ‘Dom gospođice Peregrine’ ni kasnije ‘Gazda’. Projekcije su odgođene za sljedeći tjedan. Bit će oglašeno hoće li to biti ponedjeljak ili neki drugi dan – rekao nam je Alen Munitić iz kina Mediteran.

Ne preostaje ništa drugo nego čekati da se napon u Pirovcu stabilizira.

Tags: , , , , , ,

VEZANE VIJESTI