Neovisni novinarski portal
13.6.2021.
POLITIKA
Miroslav Blažević prošlog mjeseca na druženju s HDZ-om.Foto Hina/ Dario GRZELJ

Trener Ćiro najavio Bandićevu koaliciju s HDZ-om, iako ga je HDZ ‘šutnuo kao starog idiota’

Miroslav Blažević prošlog mjeseca na druženju s HDZ-om.Foto Hina/ Dario GRZELJ
 Miroslav Blažević prošlog mjeseca na druženju s HDZ-om.  Foto Hina/ Dario GRZELJ

Miroslav Blažević prošlog mjeseca na druženju s HDZ-om.
Foto Hina/ Dario GRZELJ

– Ćiro je jedan šerif i moj stari prijatelj, nemojte podcjenjivati Ćiru – rekao je jučer u Kninu (vidi Tris) Milan Bandić, govoreći o nogometnom treneru Ćiri Blaževiću, a koji je spektakularno napustio HDZ i pridružio se Bandićevom bandu kao nositelj izborne liste ‘za dijasporu’.

Nije trebalo dugo čekati na izjavu šerifa Blaževića, a koja je pristigla iz dijaspore, odnosno Sarajeva. Premda je navodno napustio HDZ, te je iz njega izbačen, a njegov šef Bandić se u svojim predizbornim skupovima se obrušava na HDZ i SDP, trener je svejedno najavio poslijeizbornu koaliciju s – HDZ-om.
– Glasovi birača koje na izborima dobije koalicija okupljena oko Milana Bandića bit će osnova za postizborno savezništvo prije svega s HDZ-om – najavio je Bandićev nositelj iste za ‘dijaspornu’ 11. izbornu jedinicu, Miroslav Ćiro Blažević u intervjuu kojega je danas objavilo sarajevsko “Oslobođenje”.
– Gotovo je sigurno, ako bi se trebali za nekoga odlučiti s kime ćemo ići u koaliciju, to je svakako prije HDZ nego SDP – ustvrdio je Blažević, koji je prije par dana izjavio kako ga su ga iz HDZ-a “šutnuli kao starog idiota”.
– U duši sam ja HDZ, uvjeren sam da sam mogao pomoći makar u sportu, u kojem se događaju abnormalne stvari, no nitko me nije zarezivao niti jedan posto. Da tako kažem, nekako sam odbačen – kazao je Blažević ‘Dnevnom Avazu’.
Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI