Neovisni novinarski portal
22.10.2021.
POLITIKA / UKRATKO
Svečano zatrpavanje rupetine: M. Bandić obilježava zatvaranje radova na provaliji u Slavonskoj aveniji

Svečano zatrpavanje rupetine:
M. Bandić obilježava zatvaranje radova na provaliji u Slavonskoj aveniji

- Prestanimo od toga raditi cirkus. Zagreb je siguran grad, Zagreb nema tektonike i neće propasti - izjavio je Bandić, te ustvrdio kako nije Batman.
Rupa (foto Hina/Lana Slivar Dominić)
Rupa (foto Hina/Lana Slivar Dominić)

Rupetina na jednom od najprometnijih dijelova Zagreba, na raskrižju Slavonske avenije, Ulice Vrbik XIII i Marohnićeve ulice večeras će biti ‘svečano’ zatrpana. Naime, večeras oko 21 sat će posjetom zagrebačkog gradonačelnika biti obilježeno zatvaranje radova na sanaciji kratera, odnosno provalije duboke sedam metara, a koja se otvorila prije 15 dana uslijed urušavanja podzemnih kanala.

– Nakon završetka radova na rekonstrukciji, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić pustit će večeras u promet Slavonsku i Zagrebačku aveniju – izvijestile su danas poslijepodne jednom rečenicom zagrebačke gradske vlasti na svojim službenim stranicama.
Inače, u međuvremenu se u Zagrebu otvorila nova rupa u četvrtak u Ulici Vincenta iz Kastva između kućnih brojeva 1 i 11 na Srednjacima.
 – Prestanimo od toga raditi cirkus. Zagreb je siguran grad, Zagreb nema tektonike i neće propasti – izjavio je Bandić prije nekoliko dana nakon svečanog obilježavanja Svjetskog dana Roma u Muzeju Mimara, te je poručio i “kako nije Batman, pa ne može predvidjeti gdje se što može dogoditi, pa da intervenira unaprijed”.
M. Bandić: Nisam Batman (foto HINA/Lana Slivar Dominić)
M. Bandić: Nisam Batman (foto HINA/Lana Slivar Dominić)

 

Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI