Neovisni novinarski portal
27.11.2021.
SCENA
Dok AnalogX (Foto: Nino Šolić)

Dok AnalogX na SuperUhu!

Dok AnalogX (Foto: Nino Šolić)

Kultni i najdugovječniji šibenski bend našao je svoje mjesto u posljednjoj objavi novih izvođača na ovogodišnjem SuperUhu.

Dok AnalogX (Foto: Nino Šolić)

Dok AnalogX (Foto: Nino Šolić)

Dok AnalogX, šibenski kultni rock bend, koji je u 22 godine postojanja prošao više glazbenih faza i promjena imena, našao se na posljednjem popisu danas objavljenih bendova, koji će nastupiti na 2. SuperUho festivalu.

Osim Doka, danas su najavljena još neka iznimno interesantna imena, koja će se pridružiti podužem line-upu SuperUho festivala. Prije svega, to su The Marshmallow Notebooks, grupa koju predvodi Matija Habijanec i čiji je prvijenac jedno od najboljih domaćih izdanja u prošloj godini, te zagrebački kantautor Danis Katanec, autor fenomenalnog singla “Florijan”. Na SuperUho dolaze i usnoharmonikaški one man band Harp Explosion te gitaristički nastrojen sastav Cloud 68.

Uz novonajavljene do sada su na superUhu potvrđeni i Einstürzende Neubauten, Flogging Molly, Sun Kil Moon, of Montreal, King Khan And The Shrines, Rosetta, Ought, Merchandise, Vlasta Popić, Pridjevi, Vvhile, Nikky Louder, The FogSellers, Disciplina kičme, Analena i The Lesser Man.

Pored glavnog programa na dvije pozornice tvrđave Sv. Mihovil na gradskoj plaži Banj bit će smještena Iskonova pozornica na kojoj će se odvijati noćni DJ program, ali i nastupi kantautora u kasnim popodnevnim satima. U sklopu festivala bit će organiziran kamp koji će se nalaziti iznad plaže Banj. Cijena festivalskih ulaznica su 290 kuna (do 03.08.) i 320 kuna (na ulazu).

 

Tags: ,

VEZANE VIJESTI