Neovisni novinarski portal
14.5.2021.
SCENA
The National

Dogovoren i treći koncert Nationala u Šibeniku!

The National

Nakon što je koncert zakazan za 2. kolovoza na tvrđavi svetog Mihovila nedavno rasprodan, organiziran je dodatni, novi koncert i to 1. kolovoza.

The National

The National

The National će održati čak tri uzastopna koncerta u Šibeniku u sklopu prvog izdanja SuperUho Festivala! Naime, nakon što je koncert zakazan za 2. kolovoza na tvrđavi svetog Mihovila nedavno rasprodan, organiziran je dodatni, novi koncert i to 1. kolovoza, a koji će se također održati u spomenutoj, restauriranoj tvrđavi. Novi koncert tako postaje dio trodnevne mini turneje benda The National po Šibeniku, budući da i 3. Kolovoza nastupaju na festivalu SuperUho, na prostoru bivše tvornice TEF.

„Iznimno nam je zadovoljstvo što je s ovim koncertom Šibenik ušao u probrano društvo gradova u kojima su The National dosad svirali tri dana u niz,u a to su ni manje ni više nego New York, Chicago, Toronto i Austin. Budući je u svim navedenim gradovima, a uvjereni smo da će tako biti i u Šibeniku, značajan dio publike pohodio sva tri koncerta, tako su se liste izvedenih pjesama uvelike razlikovale, ili da budem precizniji, čak 40% izvedenog materijala je bio različit“, kaže Mate Škugor, organizator koncerta.

Broj ulaznica za nastup 1. kolovoza benda The National u sklopu mini turneje po Šibeniku na tvrđavi Sveti Mihovil bit će limitiran na 800. S obzirom da je koncert sjedeći, ulaznice će biti numerirane, a po cijeni od 220 kuna mogu se kupiti od petka, 18. srpnja na ovim prodajnim mjestima:

Šibenik (od 09:00) – Dallas Music Shop (Kralja Tomislava 4) i klub AZIMUT (Obala Palih Omladinaca 2)

Split (od 12:00) – Dallas Music Shop (Narodni trg 14)

Zagreb (od 16:00) – Dirty Old Shop (Tratinska 18) i Rockmark knjižara ( Berislavićeva 13)

Na samom ulazu ulaznice će koštati 250 kuna.

 

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI