Neovisni novinarski portal
15.5.2021.
KULTURA / SCENA
(Foto: sibenik.in)

2Cellos prvi put u Šibeniku:
Uzbuđeni smo što nastupamo za Terraneo ekipu

(Foto: sibenik.in)

Ustvari je vijest dana s današnje konferencije u Solarisu ta da je glasnogovornik Luka Pavić samoinicijativno naglasio da Terraneo ostaje u Šibeniku te da se dogodine vraća u punom, festivalskom sjaju.Two Celos 063

Glasinama o definitivnom kraju Terranea, kao i općem dojmu da je jedna velika glazbena priča došla svome kraju, danas je na trenutak stao na kraj Luka Pavić nekadašnji direktor, a sada glasnogovornik festivala. „Terraneo je ozbiljan u namjeri da ostane u Šibeniku te da se dogodine vrati u svom puno festivalskom sjaju“, rekao je Pavić. Na to se nadovezao gradonačelnik Željko Burić, istakavši da će Grad učiniti sve da se kontinuitet Terranea održi. Kontinuitet je, bez obzira na program Terraneo Summer Break, ipak narušen. No, vrati li se Terraneo onakvog kakvog ga pamtimo, rado ćemo zaboraviti ovu godinu, u kojoj su koncerti Thievery Corporationa i večerašnji 2Cellosa pokušali održati na životu ime festivala koji je proslavio Šibenik.

A sve se to događalo u Solarisu, na današnjem susretu novinara i članova 2Cellos, gdje nismo od Stjepana Hausera, Luke Šulića i bubnjara Dušana Kranjca saznali ništa konkretno, osim da su dobro raspoloženi i da su prvi put u Šibeniku. Ne samo kao bend, već i kao turisti. „Uzbuđeni smo što sviramo za ekipu koja je pokrenula Terraneo. Koncert će biti spontan kao i uvijek, očekujte neočekivano“, rekli su.

Koncert 2Cellosa na tvrđavi sv. Mihovila počinje večeras oko 21.15 sati, a ulaznice su, što je prvi put u kratkoj povijesti pozornice na tvrđavi, rasprodane prije deset dana.

 

Tags: , , , , ,

VEZANE VIJESTI