Neovisni novinarski portal
15.5.2021.
SCENA
(Foto: Tomislav Sporiš/ravnododna.com)

Definirana sva događanja, lokacije i cijene za Kulturaljku 2014

(Foto: Tomislav Sporiš/ravnododna.com)

Od tribine u Knjižnici do koncerta Pipsa i Brkova – organizatori Kulturaljke se i dalje zalažu za dobivanje prostora za mlade u Šibeniku.

(Foto: Tomislav Sporiš/ravnododna.com)

(Foto: Tomislav Sporiš/ravnododna.com)

Poznat je kompletan program ovogodišnje dvodijelne kulturno-glazbene manifestacije Kulturaljka 2014. koju četvrtu godinu za redom ogranizira Udruga P.A.R.K. Pokrenuta s jasnim ciljem dobivanja prostora za kreativno izražavanje mladih u Šibeniku, i ove godine pokušava uključiti mlade da aktivnije sudjeluju u društvenom životu grada te donosi bogati glazbeni program.

Tako će se u četvrtak, 17. travnja, u Gradskoj knjižnici “Juraj Šižgorić” u 18 sati održati javna tribina pod nazivom „Zašto mladima u Šibeniku treba prostor“. Na tribini će predstavnici više gradskih udruga govoriti o problemu nepostojanja adekvatnog prostora za njihov rad, prezentirat će realna rješenja problema, a i predstaviti novoosnovani Savez udruga grada Šibenika. Na tribini će sudjelovati gradski i županijski oci tako da će sva pitanja biti upućena na prave adrese.

Paralelno s tribinom, od četvrtka počinje i prikupljanje potpisa potpore u borbi za dobivanje prostora za mlade, što je kroničan problem grada Šibenika više do 20 godina, na štandu pored zgrade Kazališta. Od četvrtka ujutro do subote popodne volonteri udruga dijelit će info materijale, skupljati potpise, a moći će se kupiti i karte za veliki koncert u subotu navečer.

Pod hangarom na prostoru bivše vojarne Bribirskih knezova, u subotu 19.travnja  od 20 sati počinje glazbeni dio programa Kulturaljke 2014. Ove godine nas očekuju nastupi bendova M.O.R.T. , Pips, Chips & Videclips i Brkovi.

Karte za koncert se mogu kupiti u pretprodaji po cijeni od 60 kuna u šibenskim caffe barovima Domald, Bono i Baldekin, a na dan koncerta na ulazu u hangar po cijeni od 80 kuna.

Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI