Neovisni novinarski portal
2.8.2021.
IZDVOJENO
Marina Radić Belamarić

Adio Marina

Marina Radić Belamarić
Marina Radić Belamarić

Marina Radić Belamarić

Marina Radić Belamarić, novinarka, urednica, spikerica, radio i TV voditeljica i reporterka, autorica nebrojenih radio emisija, televizijskih priloga, reportaža…  umrla je jutros u Šibeniku, nakon teške bolesti kojoj je dugo i hrabro odolijevala.

Naša kolegica Marina, čiji je ugodan glas  odavno u kolektivnom pamćenju Šibenčana, a onda i gledatelja HTV-a diljem Hrvatske, svoj je životni put u medijima započela na Radiju Šibenik. Od tada na ovamo, Marina je desetljećima autoritativno, srčano, odlučno i beskompromisno u svojim novinarskim radovima obrađivala teme od velikog značaja za Šibenik i Šibensko-kninsku županiju. Niz godina bila je voditeljica-urednica HTV-ova Studija Šibenik.

Bitku s bolešću izgubila je obavljajući svoje zadaće na mjestu voditeljice-urednice HTV-ova Centra Šibenik-Knin, radeći doslovce sve dok je mogla stajati na nogama, kako se to često kaže.

Rijetke su prilike kada novinari postaju vijest. Često je to samo onda kada napuste ovozemaljsku redakciju.

Rijetki su i slučajevi  kada se zateknu s one strane kamera i fotoaparata. Srećom, evo jedne Marinine fotografije s koje svima šalje osmijeh.

Sućut Marininoj obitelji, kolegama i prijateljima.

Adio Marina.

 

marina1

Tags:

VEZANE VIJESTI