Neovisni novinarski portal
18.5.2021.
UKRATKO
Proslava izborne pobjede HDZ-a u Kninu uz turbo-folk- Josipovićevo podmetanje!?

Proslava izborne pobjede HDZ-a u Kninu uz turbo-folk- Josipovićevo podmetanje!?

Josipa-RimacTo što je Josipa Rimac, kninska gradonačelnica, sa svojim sudrugovima iz HDZ-a, slavila izbornu pobjedu uz turbo-folk “pevaljku”, navodno “uvezenu” iz Banja Luke, i nije neka vijest, jer to odavna ZNA SE. Ali vijest jest njezin indikativan tajming, baš nakon što je SDP-ov Peđa Grbin pod djelovanjem “maligana” uhvaćen kako raspojasano pjeva Thompsonove Čavoglave. Dakle, želi se poručiti javnosti, građanima, biračima, kako su svi oni isti, niti su lijevi doista lijevi, a bogme niti su desni pravovjerni desni.

Još zanimljivija i intrigantnija vijest je reagiranje središnjice HDZ-a na “kompromitirajući video” kninske gradonačelnice i članice Predsjedništva stranke.

Nema ništa sporno u proslavi začinjenoj  “cajkama”, niti je to znak da se HDZ odriče svojih tradicionalnih vrijednosti, ali, dakako, ne želi ih “ucijepiti” silom sunarodnjacima i sugrađanima drugačije tradicije i ukusa (!)

Kako je za Tportal izjavila glasnogovornica HDZ-a Dajana Antonija Bebek, “budući da je gospođa Josipa Rimac gradonačelnica svih građana Knina i predsjednica svih članova kninskog HDZ-a- bez obzira odakle oni potječu- potpuno je normalno i pohvalno da se druži i s Hrvatima podrijetlom iz BiH” (!!!) Zar samo s Hrvatima?

A osim svega, portal koji je video objavio, a koji se deklarira kao “desničarski”,  zapravo je pod paskom predsjednika Ive Josipovića, pa je u osnovi kompromitiranje kninske gradonačelnice Rimac “cajkama” podvala Predsjednika koji se sa 75- postotnom potporom građana uplašio neimenovanog HDZ-ovog kandidata za šefa države ! Da to nije Vaso?


VEZANE VIJESTI