Neovisni novinarski portal
26.7.2021.
Sport
Igrač HNK Šibenik, Frane Bitunjac, potpisao za Fiorentinu!

Igrač HNK Šibenik, Frane Bitunjac, potpisao za Fiorentinu!

Direktor Šibenika, Novica Ljubičić, potvrdio je danas transfer, prvi otkako je na čelu kluba sa Šubićevca.

Novica Ljubičić i Frane Bitunjac

Novica Ljubičić i Frane Bitunjac

Nadareni igrač HNK Šibenik i hrvatski reprezentativac do 17 godina Frane Bitunjac danas je u Italiji potpisao ugovor s Fiorentinom. U društvu direktora kluba Novice Ljubičića, Frane (rođen 1997. godine) stavio je potpis na trogodišnji ugovor, a službeno će igrač talijanskog prvoligaša postati 1. srpnja ove godine. A do tada i dalje će nositi narančasti dres, nastupati u Trećoj HNL za seniore, odnosno u mlađim kategorijama kluba.

Direktor kluba Novica Ljubičić odradio je danas tako prvi izlazni transfer otkako je stupio na tu dužnost. Iz Italije je direktor za službenu klupsku stranicu poručio: „Posao je odrađen na zadovoljstvo kluba, a i Frane je, naravno zadovoljan. Zanima ga samo rad. Ovu smo priliku iskoristili i da čelnicima Fiorentine uručimo pismo namjere o suradnji, što su oni i prihvatili“, stoji na službenim stranicama šibenskog kluba.

Više pojedinosti o transferu bit će poznato po povratku u Šibenik direktora Ljubičića i, naravno, 16-godišnjeg Frane, koji karijeru nastavlja u ovom talijanskom velikanu.

Tags: , , , ,

VEZANE VIJESTI