Neovisni novinarski portal
16.7.2024.
GOSPODARSTVO
Susret u šibenskom Trokutu: Priča o tzv. product managmentu u hrvatskim tvrtkama

Susret u šibenskom Trokutu:
Priča o tzv. product managmentu u hrvatskim tvrtkama

Evo najave za sutrašnji događaj (31. ožujka u 19 sati) u zgradi Inkubator za nove tehnologije Trokut Šibenik, na adresi Velimira Škorpika 7a u Šibeniku.

-Drugi ovogodišnji meet up Trokuta na temu koja se po prvi put odrađuje u RH i nikako ga ne želite propustiti! Poslušajte osnivačicu tvrtke Product Pixie i renomiranu hrvatsku IT-jevku Mirnu Smrekar koja će govoriti o svom poslovnom putu kroz rad u internacionalnim Fortune 500 kompanijama, te izazovima sa kojima se susretala i susreće. Mirna je magistra elektrotehnike i informacijskih tehnologija FER-a i product manager sa višegodišnjim iskustvom gradnje proizvoda i plasiranja istih na tržište. Središnji naglasak meet upa biti će na ulozi product managmenta u hrvatskim tvrtkama. Kroz njega će predavačica nastojati približiti sponu između klijenata, razvoja, dizajna i marketinga, te osiguravanja strateškog razvoja i pozicioniranja na tržištu u svim razvojnim fazama nekog proizvoda. Dobrodošli su svi koji žele proširiti svoju mrežu poslovnih kontakata, koji žele upoznati nove osobe i kolege, koji se žele inspirirati te saznati nešto više o novim znanjima, kompetencijama i vještinama na području product managmenta. – veli Ivana Budimir iz Trokuta.

Poziva i sve zainteresirane da redovito prate obavijesti web stranice i društvenih medija Trokuta te da prijavom na mail info@trokut.eu ili na broj tel. 098 693847, osiguraju svoje mjesto na događanju.

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI