Neovisni novinarski portal
13.6.2024.
LJUDI / POLITIKA
Milorad Pupovac odgovorio na difamacije predsjednika Republike i objavio dio Milanovićevih poruka koje je dobio

Milorad Pupovac odgovorio na difamacije predsjednika Republike i objavio dio Milanovićevih poruka koje je dobio

Jučer je, tijekom posjeta Rijeci, predsjednik Republike Zoran Milanović žestoko izvrijeđao sve one koji mu nisu dali podršku u izboru predsjednice Vrhovnog suda Zlate Đurđević mimo propisane zakonske procedure. Napose su na njegovoj meti bili premijer Plenković, SDSS-ov zastupnik Milorad Pupovac i predsjednik Sabora Gordan Jandroković. Za Plenkovića je rekao da je ružan, Pupovca je nazvao prljavim, a Jandrokovića je okvalificirao kao zlog. Na njegove difamacije, u kojima tvrdi da je na svakim izborima dobio više glasova hrvatskih Srba od njega…

…u cijelom njegovom “jadnom trgovačkom i neiskrenom političkom životu”, na Facebooku mu je odgovorio Milorad Pupovac, koji je tim povodom održao i konferenciju za novinare.-Jučer je Zoran Milanović kao predsjednik Republike Hrvatske kazao da sam “prljav”. Malo je dana u ovih 30 i više godina mojeg javnog djelovanja u kojima nisam primio pismo ili poruku u kojoj mi ekstremni desničari ili od njih zaluđeni ljudi, šalju poruke da sam “prljav” ili “smrdljiv”- piše u svojoj objavi na Facebooku Pupovac.

– Dobro sam naučio- nastavlja- što to znači i još više pazio da nakon toga budem još pročišćeniji. Došli su dani da mi zbog izraženog mišljenja kao saborskog zastupnika Zoran Milanović kao predsjednik Republike Hrvatske kaže da sam “prljav”. Tom svojom izjavom on me je razriješio obaveze da ne objavljujem poruke koje mi je poslao nakon što sam iznio svoje viđenje postupka izbora predsjednika Vrhovnog suda i neophodne reforme pravosuđa- poručio je čelnik Srpskog narodnog vijeća i u nastavku objavio nekoliko poruka koje mu je predsjednik Milanović slao.

Evo dijela komunikacije predsjednika Milanovića sa zastupnikom Pupovcem:

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI