Neovisni novinarski portal
9.8.2022.
zvonka radost
Radio 808 i Pozitivan ritam, koncert za Dan pobjede: Rundek, Max, Sara…

Radio 808 i Pozitivan ritam, koncert za Dan pobjede:
Rundek, Max, Sara…

Pozitivan ritam i Radio 808 udružili su snage u jedinstvenom glazbenom projektu online koncert Dan pobjede. U subotu, 9. svibnja, od 18 sati, video streamom uživo iz HUB385 nastupit će neki od najpoznatijih autora domaće nezavisne glazbene scene, svih žanrova i generacija. Koncert će se moći pratiti putem Radio 808 web stranice. (FACEBOOK EVENT)

Evo tko nastupa: 

Darko Rundek

Plesač Sporog Stepa

Sara Renar

Koolade

Kozmodrum

Anja G & Dr.Obi

ZMaJ

Šumski

 

Jedan od najznačajnijih domaćih autora još od 1980-tih, Darko Rundek je pjevač, skladatelj, glumac i pjesnik. Njegova je glazba obilježila generacije, kako ona koju je stvarao u legendarnom novovalnom zagrebačkom bendu Haustor, tako i ona koju radi kao solo glazbenik ili u sklopu projekta Rundek Cargo Orkestar.

Max Juričić započeo je kao pionir novog vala s Azrom, Filmom i Le Cinema, 90-tih s Vješticama predvodio je world music scenu, početkom ovog stoljeća sa Šo!mazgoon i Gego&Picign bandom pokrenuo otočki val, od 2009. vodi Ljetno kino, a 2018. pokreće autorski projekt Plesač Sporog Stepa.

Sara Renar pripada grupi najpriznatijih glazbenih imena nove generacije u regiji. Njezin glazbeni stil može se opisati kao eksperimentalni / indie / pop, miješajući suptilne melodije s elektroničkim i kazališnim elementima.

Tags: , , , , , , , , , ,

VEZANE VIJESTI