Neovisni novinarski portal
19.5.2024.
FESTIVALI / FILM / kina
Ne morate u Zagreb da bi bili u Zagrebu: Kinoklub Šibenik prikazuje filmove Zagreb Film Festivala

Ne morate u Zagreb da bi bili u Zagrebu:
Kinoklub Šibenik prikazuje filmove Zagreb Film Festivala

Ne morate u Zagreb da bi bili u Zagrebu: marljivi Kinoklub ”Šibenik” u suradnji sa Zagreb FIlm Festivalom prikazuje odabrane filmove iz ovogodišnjeg programa ZFF koji se upravo održava u okviru programa ZFF Putuje.

Kinoklub je izabrao tri naslova za raznoliku publiku. ”Alice i gradonačelnik” priča je o snažnoj i neovisnoj ženi koja radi sa gradonačelnikom Lyona i pronalazi svoj put u novoj poslovnoj sredini, ”Mlijeko”, novi uradak sa Islanda angažirana je priča o borbi malog ćovjeka odnosno žene u poslovno grubom trenutku, a treći naslova ”Eia i sove” naslov su za djecu i mladu i vode nas u zimsku avanturu sa nezaboravnim likovima.
-Sva tri naslova prikazuju se na lokacijama Kino Kvadrata, da podsjetimo Kino Kvadrat je lokacijski diversificirani program Kinokluba za koji su odabrali tri prostora u centru grada – Knjižnicu, Muzej i  cocktail bar Barcode. Na ovaj način učinili su film opet dostupnim  u centru grada. – veli Nikica Šupe, pokretač Kinokluba Šibenik.
”Alice i gradonačelnik” prikazan je u 20 sati u Barcode baru, ”Mlijeko” je na programu večeras u 20 sati u Knjižnici, dok je animirani naslov također u Knjižnici u primjerenom matineja terminu u 11 sati.
Tags: , ,

VEZANE VIJESTI