Neovisni novinarski portal
19.5.2024.
koncert
Michael Kiwanuka: Love & Hate na šibenskoj tvrđavi

Michael Kiwanuka:
Love & Hate na šibenskoj tvrđavi

Do koncerta britanskog pjevača Michaela Kiwanuke na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila ostalo je još pet dana i nešto malo ulaznica, javljaju iz šibenske ustanove Tvrđava kulture.

– Genijalni Kiwanuka prošlog je tjedna s nogu oborio publiku na prestižnom Glastonbury festivalu, stoga ga Šibenik očekuje s nestrpljenjem. Ovaj uglađeni britanski džentlmen provest će publiku kroz uzbudljivo glazbeno putovanje na jednom od najatraktivnijih koncerata ljetne sezone u Hrvatskoj. Čast da nastupi prije glavne zvijezde pripala je mladoj zagrebačkoj kantautorici Nini Bajsić. Kombinacija njenog glasa, indie folk zvuka i countryja osvaja na prvu. Autorske pjesme izvodi u pratnji violinistice Jasmine Bojić, dok će im se na šibenskom nastupu pridružiti i pijanist Vid Adam Hribar – vabe posjetitelje iz Tvrđave kulture.

Tvrđava sv. Mihovila

Nakon koncerta večer se premješta pod tribine gdje će nepredvidljivu i zanimljivu glazbenu selekciju disca, funka, soula i rock’n’rolla biti zaslužan Tomo Ricov., poznati glas sa zagrebačkog Yammat FM-a i veteran hrvatske DJ scene na kojoj od osamdesetih bira glazbu u najpoznatijim zagrebačkim klubovima. e u sustavima Eventim i Croatia Tickets po cijeni od 270 kuna.

Michael Samuel Kiwanuka (rođen 3. svibnja 1987.) je engleski indie i folk rock pjevač-kantautor.  Njegov debitantski album Home Again dosegao je tzv. zlatnu nakladu, a album ” Love & Hate” bio je prvi na top-listama, te je dobio niz priznanja. Najpoznatija mu je pjesma Love & Hate s istoimenog albuma.

Nina Bajsić

Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI