Neovisni novinarski portal
24.6.2021.
OGLAS
Chix threading bar otvara vrata u Dalmare centru uz 40% popusta na sve usluge

Chix threading bar otvara vrata u Dalmare centru uz 40% popusta na sve usluge

Chix threading bar otvara vrata u Dalmare centru uz 40% popusta na sve usluge

Oblikovanje obrva koncem je prava umjetnost, a Chix bar ima vrhunske stručnjake kad je riječ o threadingu, i to uz veliki popust na sve usluge u petak i subotu… Obrve su, barem što se tiče ženskog dijela populacije, odavno prestale biti prva crta obrane koja priječi da nam se znoj ili kiša cijede u oči. Odavno nam je prestalo biti važno i da svaka od 250 dlaka (da, toliko ih je prosječno na svakom luku iznad oka) bude na broju. A postalo nam je važno da su besprijekorno počupane, savršenog luka i boje. I tu za vas imamo divnu vijest! Threading, revolucionara tehnike oblikovanja obrva koncem, napokon je dostupna u shopping centru Dalmare, u kojemu se otvara prvi threading bar – Chix.

Na prvoj etaži shopping centra Dalmare, tik pokraj high street brenda Mango, otvara se jedan od najpopularnijih threading barova u Hrvatskoj – Chix threading bar, čiji će se stručni tim pobrinuti da iz salona izađete spremni za modnu pistu – precizno oblikovanih i obojenih obrva u skladu sa s licem, make upom i bojom kose. Svi koji požele, mogu napraviti i minival trepavica, obojiti ih, ali i naručiti se na kompletan make up za posebne prigode. Ili naprosto zato što želite sebi biti posebni!

Sada slijedi najbolja vijest – u povodu otvorenja, Chix threading bar za vas u petak i subotu ima 40 posto popusta na sve usluge. Prilika koja se ne propušta jer znate kako kažu: dan možda ne može biti savršen, ali vaše obrve mogu. Vidimo se!

Tags: ,

VEZANE VIJESTI