Neovisni novinarski portal
26.9.2021.
KULTURA
Koji riff svira mladež bez Boga? Na koji beat repa mladež bez Boga? Pokaži! Otpjevaj! Zasviraj! 

Koji riff svira mladež bez Boga? Na koji beat repa mladež bez Boga? Pokaži! Otpjevaj! Zasviraj! 

Montažstroj, Zagrebačko kazalište mladih, PDV Records i Ravno do dna pozivaju glazbenike da naprave autorsku skladbu naziva “Mladež bez Boga” i sudjeluju u istoimenom društveno angažiranom kulturnom projektu “Mladež bez Boga” (#mladezbezboga).

U što vjeruje današnja mladež? Koje su vrijednosti današnje mladeži? Koji su ideali današnje mladeži? Tko je današnja mladež?
Koji riff svira mladež bez Boga? Na koji beat repa mladež bez Boga? Na koji bpm pleše mladež bez Boga?
Reci! Pokaži! Otpjevaj! Zasviraj! Programiraj!
Natječaj je otvoren za sve glazbenike koji svoju kreativnost i poruku mogu prepoznati u sintagmi #mladezbezboga. Najbolje skladbe bit će objavljene na kompilaciji PDV Recordsa u veljači 2019. godine.

Pravilnik natječaja #mladezbezboga:
Natječaj je otvoren za sve glazbenike, neovisno iz koje zemlje dolaze.
Skladba može nositi i naziv na materinjem jeziku glazbenika ili jeziku vlastitog stvaralaštva, npr. “Omladina bez Boga”, “Mladina brez Boga”, “Jugend ohne Gott”, “Youth without God”, “Младина без Бог”…
Stilskih i stvaralačkih ograničenja nema.
Potrebno je poslati gotovu autorsku skladbu.
Stručni žiri sastavljen iz redova PDV Recordsa, Ravno do dna i Montažstroja odabrat će pjesme za kompilaciju koja će biti objavljena u veljači 2019. kao segment interdisciplinarnog kulturnog projekta #mladezbezboga.
Sve upite zainteresirani mogu poslati na info@mladezbezboga.com ili na isti poslati gotovu snimku skladbe do 15. prosinca 2018. godine.
Tags: , , , , ,

VEZANE VIJESTI