Neovisni novinarski portal
5.8.2021.
SCENA
My Buddy Moose (promo foto)

Neodoljivi My Buddy Moose dolaze u Azimut

My Buddy Moose (promo foto)

Jedan od ponajboljih hrvatskih rock bendova imat će večeras (subota 24. ožujka) prvi samostalni koncert u Šibeniku.

Puno su puta hrvatski glabeni novinari, u zadnja dva desetljeća, posezali za rečenicom „da su se rodili u Engleskoj ili Americi, danas bi bili svjetski slavni“. U slučaju riječke grupe My Buddy Moose to je itekako istina. Iza njih su četiri vrhunska abuma, od kojih je ovaj aktualni „IV“ po mnogima i najveći dragulj u kolekciji.
My Buddy Moose predvodi novinar Luka Bančić, frontmen, gitarist, pjevač i autor. Njihov bazični glazbeni izričaj je americana, u kojoj ćete prepoznati garage i southern rock, indie, ali i alternativni country. My Buddy Moose majstori su u slaganju neodoljivih melodija, što je vrlina koju vuku već od krucijalnog drugog albuma „Wonderful Feeling of Emptiness“ iz 2010. godine. Nabrijaniji studijski nastavak „Shine! Shine! Shine!“ objavljen je 2013., a čekanje četvrtog albuma rasteglo se na četiri godine. Objavljen je lani i upao na sve liste najboljih hrvatskih i regionalnih albuma.
My Buddy Moose konačno dolaze u Šibenik. Njihov prvi samostalni nastup u Krešimirovu gradu dogodit će se večeras, u subotu 24. ožujka, u klubu Azimut. Upad je uobičajeno besplatan.

 

Tags: ,

VEZANE VIJESTI