Neovisni novinarski portal
26.9.2022.
SCENA
Objavljena satnica 4. SuperUho Festivala u Primoštenu

Objavljena satnica 4. SuperUho Festivala u Primoštenu

Prva dva dana, 5. i 6. kolovoz, pripast će glavnom programu DORF-a u sklopu kojeg će osim niza sjajnih filmova biti organiziran i bogat glazbeni program koji će poslužiti i kao uvod u ono što nas očekuje na glavnom programu SuperUha od 7. do 9. kolovoza.

Sve informacije vezane uz festivale moći će se pronaći i u festivalskoj knjižici koje će biti dostupne na glavnom ulazu.
Ovo izdanje SuperUho Festivala bit će održano u istom idiličnom prostoru u kojeg se smjestio prošle godine, prostoru oko nekadašnjeg hotela Marina Lučica na južnom ulazu u Primošten. Kao i dosad na svim će ključnim lokacijama biti dostupan besplatan wi-fi zahvaljujući Iskonu, generalnom sponzoru SuperUha. Središnji dio festivalskog prostora i ove će godine postati Iskonova zona opuštanja, koja će tako u spoju s festivalskom plažom ponovo biti sastavnim dijelom i omiljenim okupljalištem festivalskih gostiju, kako tijekom dana, tako i navečer u pauzama između nastupa izvođača.
Između središnjeg festivalskog prostora i Iskonove festivalske plaže smješten je kamp u potpunosti natkriven visokom borovom šumom. Kamp će biti otvoren 5. kolovoza u 12 sati i radit će do 10. kolovoza do 12 sati.
Trenutna cijena festivalskih ulaznica je 290 kuna i vrijedi do 7. kolovoza. Do istog će se datuma moći kupiti i kamperske ulaznice po cijeni od 150 kuna. Dakle, komplet koji omogućava posjet svim zbivanjima u sklopu SuperUho i DORF festivala te petodnevno kampiranje na prekrasnoj kamp lokaciji u ovom paketu koštaju 440 kuna. Ulaznice koje omogućuju ulazak na oba dana popratnog glazbenog programa DORF-a mogu se kupiti po cijeni od 50 kuna, a na samom ulazu će koštati 60 kuna. Festivalske ulaznice za SuperUho omogućuju ulaz na DORF program!
Ulaznice se mogu kupiti na sljedećim pretprodajnim mjestima:
Turistička agencija Laguna (Tepli bok 25), Primošten
CD Shop Butiga (Jurja Šižgorića 2), Šibenik
Caffe bar Basket (Domovinskog rata 42), Split
Dallas Music Shop (Splitska 2), Rijeka
Dirty Old Shop (Tratinska 18), Zagreb
Rockmark (Berislavićeva 13), Zagreb

 

Tags: ,

VEZANE VIJESTI