Neovisni novinarski portal
4.12.2021.
UKRATKO
Javni poziv za predlaganje programa XI. Burnumskih ida

Javni poziv za predlaganje programa XI. Burnumskih ida

JU Nacionalni park Krka objavila je Javni poziv za predlaganje programa XI. Burnumskih ida, manifestacije koja će se održati 13. kolovoza 2017.Tema manifestacije je antičko doba.

Kako bi osigurali kvalitetne glazbene, dramske, plesne, izložbene i druge sadržaje u okviru kulturnog programa, te zabavne sadržaje u sklopu zabavnog programa kao i u cilju obogaćivanja turističke ponude tijekom ljetne sezone JU Nacionalni park Krka objavila je Javni poziv potencijalnim predlagateljima programa manifestacije Burnumske ide.
Cilj manifestacije je promocija lokaliteta Burnum te edukacija lokalnog stanovništva i posjetitelja o važnosti očuvanja arheološkog nalazišta u Burnumu.
Pravo podnošenja prijava na ovaj Javni poziv imaju sve registrirane udruge građana, ustanove u kulturi, samostalni umjetnici, kulturno-umjetničke organizacije i/ili drugi predlagatelji, koji mogu jamčiti da će osigurati izvođenje ponuđenog programa prema pravilima struke, što će se utvrditi pojedinačnim ugovorima. Prijave s obrazloženim prijedlogom programa dostavljaju se elektroničkom poštom, na adresu: info@npk.hr ili preporučenom pošiljkom poštom na adresu: Trg Ivana Pavla II. br. 5., 22000 Šibenik.
Dodatne informacije kao i obrasci za prijavu nalaze se na http://www.npkrka.hr/download/PozivXIBurnumskeIde.pdf
 Rok dostave projektnih programa je 16. svibnja 2017.

 

Tags: ,

VEZANE VIJESTI