Neovisni novinarski portal
15.5.2021.
IZDVOJENO / UKRATKO
Fotopoetika i Azimut pokreću indoor buvljak u Šibeniku

Fotopoetika i Azimut pokreću indoor buvljak u Šibeniku

Ususret proljeću Kulturna udruga Fotopoetika i klub Azimut u Šibeniku spremaju još jedan projekt u suradnji sa svim zainteresiranima sugrađanima i stanovnicima Šibensko – kninske županije.

Od nedjelje, 5. ožujka, počinje buvljak koji će se održavati jednom mjesečno u Azimutu. Radno vrijeme bit će od 11 do 17 sati, a svi koji žele sudjelovati u prodaji/razmjeni dobara trebaju se prethodno najaviti zbog ograničenog broja sudionika.

Prijave se primeju preko e-maila fotopoetika@gmail.com te je potrebno ostaviti svoje ime, prezime, kontakt broj, a dobrodošao je i opis robe za prodaju/razmjenu i/ili fotografija, dvije. Sudjelovanje je besplatno.

Fotopoetični buvljak u Azimutu prilika je  za sve one koji planiraju proljetno čišćenje ormara, špajzi, šupa da još uvijek upotrebljivu robu, predmete, stvari ne bacaju ili ostavljaju da još jednu sezonu skupljaju prašinu već da ih puste u opticaj na nekoj novoj adresi.

Novopokrenuti Bazar idealna je prilika za ekološki osviještene građane jer indoor buvljak otvara priliku ponovne upotrebe iste / stare stvari što u doba konzumerizma i brze mode dobro dođe.

Fotopoetika i Azimut pozivaju sve zainteresirane da se pridruže, uključujući i umjetnike, kreativce da na ovaj način izlože svoje radove.

Prvi u nizu indoor buvljaka nije tematski određen te je rezerviran za mješovitu robu. Tko ne stigne na buljak u ožujku, neka bude među najbrže prijavljenim za idući – prve nedjelje u travnju!

 

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI