Neovisni novinarski portal
21.10.2021.
POLITIKA / UKRATKO
Platforma 112 i Hrvatsko novinarsko društvo: Predizborno sučeljavanje šestorice

Platforma 112 i Hrvatsko novinarsko društvo:
Predizborno sučeljavanje šestorice

suceljav

Ususret parlamentarnim izborima Platforma 112 i Hrvatsko novinarsko društvo organiziraju predizborno sučeljavanje u utorak, 6. rujna 2016. godine u Novinarskom domu od 12 do 14 sati.

Kako javljaju organizatori, Sudjelovanje na sučeljavanju koje će voditi Đurđica Klancir potvrdila su zasad šestorica političara: Davor Božinović iz HDZ-a, Nedjeljko Marković iz MOST-a nezavisnih lista, Radimir Čačić iz Koalicije za Premijera, Ivan Pernar iz Živog Zida, Saša Milošević iz SDSS-a, te Igor Kolman iz Narodne koalicije.
Predstavnici/ce stranaka i koalicija odgovarati će na pitanja iz sljedećih područja: poštivanje ljudskih prava, suzbijanje diskriminacije i suzbijanje nasilja u društvu; zaštita ekonomskih i socijalnih prava građana putem zaštite javnih i prirodnih dobara; demokratski način obnašanja vlasti kroz osiguravanje uvjeta za stabilne, odgovorne i demokratične institucije i jednak pristup pravdi; te suupravljanje EU-om prema principima liberalne demokracije, solidarnosti i socijalne pravde.
Sutrašnje izborno sučeljavanje javni je događaj koji počinje u podne. Zbog ograničenog broja mjesta i snimanja, molimo sve koji dolaze u HND da dođu 10 minuta ranije, vele organizatori.
Tags: , ,

VEZANE VIJESTI