Neovisni novinarski portal
26.9.2021.
KULTURA / UKRATKO
Krešimir Mišak gostuje u šibenskom klubu Azimut

Krešimir Mišak gostuje u šibenskom klubu Azimut

Nastavlja se lani započeti Sajam riječi, ritma i druženja.

kresimir misak

Krešimir Mišak (youtube.com)

Kulturna udruga Fotopoetika i klub Azimut nastavljaju zajedničku priču nastalu u prosincu 2015. godine u Šibeniku. Riječ je o Sajmu riječi, ritma i druženja – programu koji će se održavati jednom mjesečno, a prvi u goste dolazi Krešimir Mišak, poznato TV lice, novinar, pisac i glazbenik.
Krešimir Mišak, autor knjiga „Dečki, odjebite u skokovima“ ili, pak, „Sve piše u novinama (…a ponešto i ne)“, gostovat će u Šibeniku 18. ožujka (petak), a o svom djelu, radu i razmišljanjima pričat će s moderatorom, kolegom novinarom Markom Podrugom.
– S obzirom na odlične reakcije na Sajam riječi, ritma i druženja onih prvih dana u prosincu lani i zbog činjenice da kvalitetnih programa ionako nedostaje u Šibeniku, jedino logično bilo je nastaviti raditi i dalje. Bolje vrijeme za početak nismo mogli izabrati od proljeća kada se sve budi pa tako i raspoloženje cvjeta, spremniji smo i otvoreniji za neka nova saznanja zbog čega se Mišak kao gost koji će otvoriti novu sezonu Sajma u Azimutu odlično uklopio u cijeli koncept – poručuju iz Fotopoetike.
Razgovor s Mišakom zadovoljit će onu „riječ“ iz naziva Sajma, njegov bend Hakuna Matata koji dolazi s njim i koji će nastupiti iste večeri zadovoljit će „ritam“, a sve skupa zaokružit će ‘druženje’. Početak programa je u 21 sat, a ulaz je besplatan.

 

Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI