Neovisni novinarski portal
3.12.2021.
SCENA
Let 3 u Sisku

Let 3 u Sisku:
Vjerni psi ostali vjerni, izgubljeni i dalje izgubljeni

Let 3 u Sisku

Nakon odlične besplatne medijske reklame, proslava Dana grada Siska prošla je dostojanstveno i bučno.

Let 3 u Sisku

Let 3 u Sisku (Foto: Facebook)

Ništa se, čini se, dramatično nije dogodilo kad je u u Sisku svanulo jutro 4. lipnja. Željezara je i dalje propala, nezaposlenost rekordna, prazni sportski i kulturni objekti te ostale žrtve tranzicije nalaze se na svakog uglu. Vjerni psi su ostali vjerni, izgubljeni su i dalje izgubljeni, jedino je duh malo bogatiji.
„Dragi Let 3, već dugo nije bilo u Sisku tako toplo i voljeno na jednom mjestu. Zaboravili smo na sve što nas tišti i postali jedno, zahvaljujući vama. Ne sjećam se je li ikada u Sisku bilo onako kao prošle večeri.“
Napisala je to Ivana Lovrek na stranici Leta 3, jedna od nekoliko tisuća Sisčana i Sisčanki koja je 3. lipnja proslavila Dan grada u društvu riječkog benda.
(Foto: Facebook)

(Foto: Facebook)

Koncert kojega je mladež HDZ-a pokušala okarakterizirati kontroverznim i time ga samo dobro izreklamirala, a atmosferu učinila „nabrijanom“, prošao je bez pretjeranog ataka na čudoređe prisutnih. Nije bilo ispaljivanja čepova niti brnjica na strateškim mjestima; Mrle, Prlja i ostatak ekipe su dostojanstveno izvodili svoje hitove ukrašeni štiklama i mrežastim čarapama.
Počelo je, pišu tamošnji mediji, sa „Sedmim kontinentiom“ i „Vjernim psom“, a nakon dva sata završilo s „Tazi tazi“ i „Drogom“. Razloga za bojazan, dakako, nije bilo…

 

Tags: ,

VEZANE VIJESTI