Neovisni novinarski portal
9.5.2021.
KRONIKA 112 / UKRATKO
U nesreći kod Đevrsaka 13 ozlijeđenih: Toyota skrenula u lijevu traku i udarila u minibus

U nesreći kod Đevrsaka 13 ozlijeđenih:
Toyota skrenula u lijevu traku i udarila u minibus

U izravnom sudaru terenca Toyota RAV i minibusa Mercedes Sprinter jutros je kod Đevrskaka ozlijeđeno je 13 putnika, među kojima je i četvero djece. Nesreća se dogodila oko 9.25 sati na mokrom kolnicu ceste D 59 Knin - Benkovac. Toyota je u okuci prešla na lijevu stranu kolnika i udarila u Mercedes.
Nesreća u Đevrskama (Foto H. Pavić) (2)U izravnom sudaru terenca Toyota RAV i minibusa Mercedes Sprinter jutros je kod Đevrskaka ozlijeđeno je 13 putnika, među kojima je i četvero djece.  Nesreća se dogodila oko 9.25 sati na mokrom kolnicu ceste D 59 Knin – Benkovac. Toyota je  u okuci prešla na lijevu stranu kolnika i udarila u Mercedes. – Utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo kada je osobni automobil Toyota, zadarskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 50-godišnjak iz Zadra, zbog neprilagođene brzine kretanja vozila stanju kolnika, prešao na prometni trak namijenjen za kretanje vozila iz suprotnog smjera, gdje je udario u mini bus Marcedes, bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 53-godišnji bosanskohercegovački državljanin – izvijestila je policija nakon očevida.
Minibusa je rano ujutro krenuo iz Ključa, iz Unsko-Sanskog kantona u BiH, vozeći putnike na ljetovanje u Biograd. Ozlijeđeno je njih desetero,  kao i vozač Toyote i dvoje djece koja su putovala s njim. Sve ozljede su lakše prirode i nitko neće biti zadržan u bolnici.

 

Tags: ,

VEZANE VIJESTI