Neovisni novinarski portal
15.5.2021.
SCENA
Plakat za koncert (a ne koncert za plakat')

Dijele se ‘mukte’ ulaznice:
najbrži besplatno na sutrašnji koncert LET3 i The Pulsea

Plakat za koncert (a ne koncert za plakat')
Plakat za koncert (a ne koncert za plakat')

Plakat za koncert (a ne koncert za plakat’)

Ako je netko možda pomislio kako je vrijeme za predah od šibenskih koncerata i  festivala, taj se vara. Eto i novog koncertnog zbivanja u uvali Minerska u kanalu sv. Ante: Glazbena udruga “Šibenska tribina“ 21.08.2014., odnosno sutra navečer, priređuje  rock koncert na kojem nastupaju široko poznati LET3 i šibenski band The Pulse.

– Program počinje u 21 sat s mladim šibenskim bandom The Pulse koji će razveseliti sve posjetitelje svojim neodoljivim obradama poznatih svjetskih izvođača kao što su  Doors, Cream, Jimi Hendrix, Arctic Monkeys, Rolling Stones, Bob Dylan, Led Zeppelin,Them Crooked Vultures, Black Keys i mnogi drugi. Nakon njih na scenu stupaju LET3, bend koji ne treba posebno opisivati, zaštitni znak grada Rijeke, prvorazredna rock atrakcija i zaista unikatna umjetnička pojava. Nije tajna da ovdašnja publika i ova neobična umjetnička skupina, koja često nastupa bez odjeće se javno vole i koliko god dugo da je prošlo od njihovog zadnjeg nastupa u Šibeniku, i bend i publika spremi su dati zadnji atom snage u dokazivanju te ljubavi. Let 3 sigurno ne bi bio to što jest da su svih ovih desetljeća koliko opstaju na sceni uspjeli držati jezik za zubima – veli Viktor Koloper, predsjednik Šibenske tribine. 
Ista je udruga, podsjetimo, ove godine po prvi put ovećem spisku šibenskih festivala dodala još jedan osebujnog naziva –  Kupusfest, a koji bi nakon ovogodišnjeg prvog izdanja već sljedeće godine mogao postati tradicionalan, kako se to često kaže.
– Ne sumnjamo da će ovo biti sjajan koncert na još blistavijoj lokaciji koja osim spektakularne rock senzacije pruža i mogućnost osvježenja u moru na najljepšoj plaži u kanalu sv. Ante do koje je i organiziran prijevoz brodom ispred katedrale sv. Jakova na šibenskoj rivi. Karte za ovaj koncert možete kupiti od 13.08 u caffe baru Dalmatino (Vodice), caffe bar Victoria (Šibenik), caffe bar Enigma (Ražine), caffe bar NO Stress (Brodarica). Cijene ulaznica su 40 kuna u pretprodaji, a 50 kuna na dan koncerta – ističe organizator Koloper.
I to nije sve, reklo bi se: organizatori uz pomoć portala TRIS dijele pet besplatnih ulaznica za one koji žele besplatno (gratis, mukte, džaba) ući na koncert. Postupak je jednostavan: prvih pet čitatelja koji pošalju e-mail na tris@tris.com.hr   bit će nagrađeno s ulaznicom za koju neće morati platiti ništa.
Jedini uvjet je brz, učinkovit i točan odgovor na nagradno pitanje: Kako se zove povrće po kojemu je naziv dobio festival Kupusfest?
Točan odgovor šaljite što prije, a nagrađeni će o nagradi i njezinu preuzimanju biti obaviješteni sutra ujutro.
Sretno!

 

Tags: , , , , ,

VEZANE VIJESTI