Neovisni novinarski portal
16.5.2021.
KULTURA
Ekran ulice

Počinju prijave za Ekran ulice, novi šibenski festival

Ekran ulice

Voditeljica projekta je Milena Grudić, a festival se održava u organizaciji Šibenske udruge mladih Š.U.M. uz programsku podršku kluba Azimut.

Ekran ulice

Ekran ulice

Od d 13. do 15. lipnja održat će se prvi festival ulične umjetnosti ‘Ekran ulice’. Voditeljica projekta je Milena Grudić, a festival se održava u organizaciji Šibenske udruge mladih Š.U.M. uz programsku podršku kluba Azimut i pod pokroviteljstvom Grada Šibenika i Turističke zajednice grada Šibenika.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane urbane kreativce, čiji se radovi mogu dovesti u kontekst ulične umjetnosti, da se prijave na “Sajmich”  koji će se održati drugog dana festivala, u subotu,  14. lipnja.

Vrijeme izlaganja je od 10 do 14 sati, te od 17 do 20 sati ispred kluba Azimut. Poziv vrijedi za izlagače iz Šibenika, okolice kao i ostatka Šibensko – kninske županije, pa i šire. Organizatori osiguravaju štand,  ugodno društvo i dobar provod.

Svi zainteresirani mogu se javiti na mail malisajmich@gmail.com, a na istu adresu primaju se i sva pitanja povodom najavljenog sajma.  Prijave traju do četvrtka, 4. lipnja.

Također, uskoro će biti poznati i javnosti dostupni svi detalji o cjelokupnom programu festivala ulične umjetnosti Ekran ulice.

Tags:

VEZANE VIJESTI