Neovisni novinarski portal
16.5.2021.
KULTURA
KNJIZ: Posebno izdanje pub kviza u Azimutu u organizaciji Noći knjige

KNJIZ:
Posebno izdanje pub kviza u Azimutu u organizaciji Noći knjige

U srijedu 23. travnja, s početkom u 21 sat, šibenski klub Azimut pridružit će se nacionalnom projektu KNJIZ, pub-kvizu u povodu Noći knjige. U znanju iz književnosti, osim u Šibeniku, sudjelovat će i ekipe u Splitu, Zagrebu, Rijeci i Osijeku.

knjiz

Autor pitanja za kviz (koja će se ticati isključivo književnih tema) je Renato Baretić, poznati novinar, kolumnist, romanopisac i scenarist s iskustvom u sastavljanju pitanja za „Kviskoteku“ i „Milijunaša“.

Želite li sudjelovati u natjecanju gradova u poznavanju književnosti, prijavite svoju ekipu u klubu Azimut, s tim da je broj ekipa, zbog specifičnosti pravila, ograničen na 11.

Svaka ekipa može imati tri člana (moguće i samo dva) a prijavljuju se pod zajedničkim imenom ekipe. Isti broj natjecatelja se natječe u svim ostalim gradovima. Pobjedničke ekipe dobit će vrijedne knjige i druge poklone iznenađenja na dar. Nakon završetka natjecanja u svim gradovima, točno u ponoć, 24. travnja na Facebook stranici Noći knjige proglasit će se pobjednička ekipa svih natjecanja po gradovima.

Sve o KNJIZU možete saznati OVDJE.

 


VEZANE VIJESTI