Neovisni novinarski portal
9.5.2021.
SCENA
(Foto: Tomislav Sporiš/ravnododna.com)

Kulturaljka 2014:
Pipsi, Brkovi i peticija

(Foto: Tomislav Sporiš/ravnododna.com)

Vrhunac ovogodišnje Kulturaljke dogodit će se na koncertu u hangaru vojarne Bribirskih knezova u Šibeniku.

(Foto: Tomislav Sporiš/ravnododna.com)

(Foto: Tomislav Sporiš/ravnododna.com)

Pips Chips & Videoclips, Brkovi i sinjski bend M.O.R.T. nastupit će 19. travnja u Šibeniku, točnije u hangaru vojarne Bribirskih knezova. Radi se o odličnom koncertnom prostoru gdje je prije dvije godine L’kok imao spektakularnu promociju prvog albuma.

Program Kulturaljke, međutim, počinje već dva dana ranije (17. travnja) tribinom u Gradskoj Knjižnici Juraj Šižgorića. „Na tribini se sudjelovati članovi brojnih šibenskih udruga te čelnici Grada i Županije, a tema je dobivanje prostora za djelovanje udruga mladih u Šibeniku“, pojasnio je pokretač Kulturaljke, Igor Bergam iz udruge P.A.R.K. „Na tribini će se prvi put prezentirati i Savez šibenskih udruga te će se povesti i javna rasprava o dobivanju prostora za djelovanje“, objašnjava Bergam, naglašavajući da će od 17. do 19. travnja na štandu na Poljani biti moguće potpisati peticiju kojom će se tražiti potpora građana.

Peticija će se moći potpisati i na ulazu na koncert. Cijena za upad na Pipse i Brkove još nije poznata, no organizator poručuje da će biti pristupačna.

Tags: , , , , , ,

VEZANE VIJESTI