Neovisni novinarski portal
19.5.2024.
'rvatska
Ilustracija: objava Domovinskog pokreta o HDZ-u netom prije izbora

Objava HDZ-ovog potencijalnog partnera DP-a tri dana prije izbora:
‘Glas za Plenkovića je glas za silovatelje i ratne zločince, da i dalje budu na slobodi’

Ilustracija: objava Domovinskog pokreta o HDZ-u netom prije izbora

Sa svih strana stižu vijesti o tome kako je postizborna koalicija HDZ-a i skupine Domovinski pokret ‘gotova stvar’, te kako će oni ‘sastaviti Vladu’.  Dakako, svi se kunu na poštenje, istinu, pravdu, domoljublje, čast, bla-bla… Ono što su govorili prije izbora jedni o drugima, a što ni pas s maslom ne bi progutao, nije bilo ‘baš tako’. Nisu oni tako mislili, nego su oni samo malo tako…   

Netko bi mogao postaviti pitanje nije li sav taj navodni međusobni animozitet, međusobno proglašavanje lopovima, zlima, kvarnima itd… Nije li sve to možda bila predstava za lakovjerne budaletine, a kako bi HDZ i DP lakše došli do vlasti? O tome neka po televizijama razglabaju tzv. analitičari, a u međuvremenu evo objave navedenog Domovinskog pokreta na Facebooku objavljene tri dana prije izbora., ilustrirane fotografijom gdje čelnici te nakupine drže ruke na srcu, kao to vole i njihove kolege HDZ-ovci., a na kojoj piše:  GLAS ZA PLENKOVIĆA JE GLAS ZA SILOVATELJE I RATNE ZLOČINCE, DA I DALJE BUDU NA SLOBODI.

Uostalom, evo slikovnog i tekstualnog dijela te objave u cijelosti, prenešene s Facebook stranice DP-a: 

DP: GLAS ZA PLENKOVIĆA JE GLAS ZA SILOVATELJE I RATNE ZLOČINCE, DA I DALJE BUDU NA SLOBODI

▶️ Šef HDZ-a Andrej Plenković danas opet glumi Hrvata i poziva birače Domovinskog pokreta da „glasaju za HDZ, za svoju maticu“.

👉 Birači DP-a su odavno svjesni da je instalacijom Plenkovića na čelo HDZ-a ta stranka prestala biti „matica Hrvata“. Uostalom, da nije tako, Domovinski pokret ne bi postojao.

👎 Plenković redovito, par dana pred svake izbore, postaje Hrvat. U ostalom vremenu između izbora svojim aktivnim neradom uz blagi smiješak ispraća tisuće Hrvata preko granice: Gute Reise! Auf Wiedersehen!

❌ Plenković nije učinio ništa po pitanju progona ratnih zločinaca i silovatelja, koji i dalje neometano šeću na slobodi. Štoviše, nije ni pomislio postaviti pitanje o ratnoj odšteti svom kolegi iz EPP-a Aleksandru Vučiću, ne pita ni gdje su naši nestali, ne pita zašto u Srbiji nije uveden reciprocitet za zastupnike Hrvata u parlamentu, po uzoru na rješenje za Milorada Pupovca i ekipu.

‼️ Ne, naprotiv, Plenković Pupovcu plaća antihrvatsku medijsku djelatnost, kao i 40 fiksnih uporišta za širenje Srpskog sveta.

❓ Sliči li to na HDZ, maticu Hrvata iz vremena dr. Franje Tuđmana?

➡️ Glas za Plenkovića je glas za silovatelje i ratne zločince, da i dalje budu na slobodi, glas kojim vi, građani RH, plaćate širenje Srpskog sveta.

#DomovinskiPokret 🇭🇷
#UstaniiOstani
#CrvenBijeliPravi 

Sažmi
— na lokaciji Hrvatska.
Tags: ,

VEZANE VIJESTI