Neovisni novinarski portal
27.5.2024.
šibensko-kninski kutak
Javno izlaganje o Stručnoj podlozi u postupku razmatranja okolišne dozvole povezano s promjenom u radu za postojeće postrojenje „Impol-TLM“ d.o.o.

Javno izlaganje o Stručnoj podlozi u postupku razmatranja okolišne dozvole povezano s promjenom u radu za postojeće postrojenje „Impol-TLM“ d.o.o.

Javna rasprava o Stručnoj podlozi, koja je započela 09. kolovoza 2023. godine, traje završno do 07. rujna 2023. godine. Do navedenog roka, odnosno do 07. rujna 2023. godine, moguće je izvršiti javni uvid u predmetnu Stručnu podlogu u predvorju zgrade Šibensko-kninske županije, Trg Pavla Šubića I. br. 2, Šibenik, svakog radnog dana u uredovno radno vrijeme.

Stručna podloga i sažetak Stručne podloge objavljeni su na službenim internetskim stranicama Šibensko-kninske županije Grada Šibenika, a na internetskim stranicama Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja dostupan je sažetak Stručne podloge.

Pisani prijedlozi, mišljenja i primjedbe javnosti o Stručnoj podlozi mogu se dati do zaključenja javne rasprave na mjestu javne rasprave ili se mogu pismeno dostaviti Upravnom odjelu za zaštitu okoliša, prostorno uređenje, gradnju i komunalne poslove Šibensko-kninske županije, Trg Pavla Šubića I. br. 2, Šibenik ili putem e-mail adrese okolis.komunalno@skz.hr. Primjedbe i prijedlozi koji ne budu dostavljeni u roku i nisu čitko napisani, potpisani imenom i prezimenom fizičke osobe, odnosno nazivom pravne osobe i adresom podnositelja primjedbi, neće se uzeti u obzir u pripremi Izvješća o javnoj raspravi. Sve primjedbe s javne rasprave dostaviti će se Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja.


VEZANE VIJESTI