Neovisni novinarski portal
7.12.2023.
Kut: azimut / narodno zdravlje
Azimutov krizni stožer kreće u borbu protiv tupila: Uskoro virtualni koncerti, izložbe, kvizovi… uživo!

Azimutov krizni stožer kreće u borbu protiv tupila:
Uskoro virtualni koncerti, izložbe, kvizovi… uživo!

Šibenski klub Azimut, smješten u nekadašnjoj starošibenskoj golemoj cisterni pitke vode, ne ostavlja Šibenčane na suhom ni u tzv. doba korone i posvemašnje suše društvenih, kulturnih, koncertnih, scenskih i drugih događanja. Kao i onda kada je sve bilo normalno, velikodušni Azimutov tim ne posustaje, te će i dalje darivati navedenim sadržajima, ali sada elektronskim putem.

-Azimut se budi i pokreće bogat kulturno zabavni program! Ne, nismo skroz skrenuli, samo smo odlučili da još nije došlo vrijeme za gašenje kulturnih sadržaja. Dakle kroz par dana pokrećemo virtualni program kluba kojeg ćemo producirati unutar kluba bez prisustva publike, a prenositi putem društvenih mreža u javnost. Očekujte bogat program: koncerte, slušaone, dj večeri, izložbe, književne večeri, pub kvizovi … i sve sadržaje na koje smo vas godinama navikli – najavljuje Azimutov krizni stožer u svojem obraćanju zbunjenoj i dijelom izoliranoj šibenskoj i svjetskoj javnosti.

Nakon niza pretkoronskih pozitivnih nastupa međunarodnih glazbenika negativnih na koronavirus koji su svirali i pjevali potpuno uživo pred živahnom publikom, sada slijedi nešto slično: prijenosi istoga preko žice na udaljenosti još većoj od dva metra od publike, a koja se bez opasnosti po zdravlje može u svojim m kućama približiti zaslonima svojih računala i tableta.

-Žao nam je  što nećemo 7. rođendan proslavit zajedno, no to nas ne sprečava da u 8. godinu ne krenemo punom parom i kažemo: Nema predaje, kultura iz Azimuta ide dalje! Također ovim putem pozivamo sve udruge u kulturi, pojedince da nam se sa svojim idejama i prijedlozima pridruže u kreiranje ovog specifičnog sadržaja – veli Azimutov krizni stožer.

Borba protiv tupila, straha, malodušja i apatije je počela – Azimut pokreće ofenzivu.

I ne boje se gubitaka u borbi, tj. što neće pritom ništa zaraditi, nego pak potrošiti… za opći boljitak.

O novim interventnim mjerama AKS-a ćemo vas izvjestiti uskoro…

 

Tags:

VEZANE VIJESTI