Neovisni novinarski portal
24.6.2021.
Kut: azimut
Gert Taberner u Azmutu

Gert Taberner u Azimutu:
Idealna kišna večer uz kanadskog folk melankonika

Gert Taberner u Azmutu

Diljem svijeta cijenjeni i vrlo hvaljeni mahom melankonični kanadski kantautor Gert Taberner svoj premijerni šibenski nastup održat će sutra, u utorak 9.travnja, s početkom u 21 sat, u šibenskom klubu Azimut. Kanadski folk melankonik Gert mogao bi biti dobro rješenje za kišnu večer (kako prognoziraju meteorolozi) jer će će u formi dua (akustična gitara i klavijature) svirati svoje autorske pjesme. Inače, njegove pjesme su vrlo slušane: imaju milijunske stream-ove na Spotify-u i preglede na YouTube-u. Jedan od takvih sigurno je i single “Fallen” ili pak „In Need“ koji se, usput, našao u drugoj sezoni popularne Netflixove serije SENSE8.

Prije Gerta na bini kluba Azimut nastupit će sofisticirani kantautor iz Trsta, virtuoz na gitarama – Matteo E. Basta.

-Koncert će se održati u novouređenom prostoru na gornjem katu kluba Azimut, koji su prije deset dana odličnom svirkom i atmosferom otvorili Dan Stuart, Don Antonio i Kike Dok. Ako volite izričaj Damien Ricea, Paul Simona, Passengera i Hoziera, onda ćete zasigurno uživati u sutrašnjim izvedbama Gerta i Mattea u čarobnom prostoru stoljetnih šibenskih bunara – vele organizatori.

Ulaznice za ovu istinsku glazbenu poslasticu u Šibeniku možete kupiti po pretprodajnoj cijeni od 25 kn na šanku kluba Azimut ili na ulazu na dan koncerta za 40 kuna. Svirka počinje od 21 sat, a nastavak je uspješne suradnje koncertne agencije Rock Svirke iz Beograda i šibenskog PARK-a, koji stoje i iza prošlogodišnjih odličnih koncerata Elsiane i Emma Morton & the Graces u Azimutu.

Ništa ne brinite, i ovaj put se dijele tri besplatne ulatnzice. Prvo troje koje se jave u naš Facebook inbox dobivaju besplatni ulaz (ako nam u poruci napišu svoje ime i prezime).

Gert Taberner u Azmutu

Tags: ,

VEZANE VIJESTI