Neovisni novinarski portal
29.3.2024.
OGLAS
Dalmare stipendije za pet učenika: Prijavi se na kviz i osvoji 1000 kuna za školsku opremu

Dalmare stipendije za pet učenika:
Prijavi se na kviz i osvoji 1000 kuna za školsku opremu

OGLAS

MAME, TATE, DJEDOVI, BAKE….I SVI OSTALI KOJI U BLIZINI IMATE ŠKOLARCE…..
OSVOJITE 1000 KN I OPREMITE KLINCE U TRGOVINAMA DALMARE CENTRA:
Poklon Bonove daruju trgovine: dm, Inbox papirnica, Mde maskice, Hervis, Ghetaldus, ShoeBeDo, Mobil Media, Charm Silever
PRIJAVITE SE OD 13.8.-19.8. – pošaljite nam Vaše podatke: ime, prezime i broj telefona u inbox Facebook stranice Dalmare centra!

Zablistajte na Dalmare kvizu i zaboravite školsku krizu!

Dalmare je dobro upoznat s izrekom «Od kolijevke pa do groba, najljepše je đačko doba» te je i ove godine potvrđuje u praksi! Klinci se uskoro vraćaju u školske klupe, a nakon dugog toplog ljeta, tenisice su izlizane od nogometa, hlače imaju rupe na koljenima, a majice su se skratile. Zato Dalmare svoje posjetitelje želi riješiti brige oko opremanja školaraca! Sve što treba učiniti je prijaviti se do nedjelje, 19. kolovoza, na kviz znanja Shopping centra Dalmare i Radija Ritam, a natjecatelji s najboljim znanjem iz osnovne škole osvajaju školsku opremu u sveukupnom iznosu 5000 kuna…

Suvremeni roditelji često u šali znaju reći kako uz svoje mališane i sami ponovo idu u školu, budući da tijekom godine, svojim školarcima zdušno pomažu u usvajanju novih znanja, pomažu, kontroliraju zadaće i bilježnice. Sada je došlo vrijeme da im se znanje koje su tako vrijedno usvajali i isplati. Naime, shopping centar Dalmare, u suradnji s Radijom Ritam, od 20. do 24. kolovoza nagrađuje natjecatelje s najboljim znanjem iz osnovne škole s pet «stipendija» za školsku opremu u sveukupnom iznosu od 5000 kuna. U kvizu mogu sudjelovati bake, djedovi, mame, tate, a pobjednici osvajaju po 1000 kuna za kupnju u Dalmareu!

Kako sudjelovati?
Od 13. do 19. kolovoza potrebno je poslati ime, prezime i broj telefona u Inbox na Facebook stranicu Dalmarea, od 20. do 24. kolovoza odmjeriti snage u osnovnoškolskom znanju s drugim natjecateljem u eteru Radija Ritam te u potpunosti opremiti školarca u iznosu od 1000 kuna.

Svakog jutra od 20. do 24. kolovoza, ekipa s Radija Ritam pozivat će po dvoje natjecatelja koji će odgovarati na po dva pitanja iz osnovne škole. Pobjednik je natjecatelj koji pogodi odgovor ili onaj koji je bio najbliži točnom odgovoru. Osim što će Dalmare podijeliti pet stipendija za kupnju opreme, podijelit će i nekoliko utješnih nagrada za ostale natjecatelje.

Vrijedi spomenuti i nagrade od 20. do 31. kolovoza, kada svaki posjetitelj shopping centra Dalmare, za kupnju od minimalno 100 kuna, ima priliku osvojiti školski pribor koji daruje Dalmare sa svojim brojnim trgovinama. Dovoljno je sačuvati račun i predočiti ga na info pultu na prvoj etaži, a ljubazna hostesa će vas, nakon pregleda računa, nagraditi pernicom, ruksakom, bojicama, temperama, flomasterima i ostalim školskim priborom.

Čekamo vas u Shopping centru Dalmare. Ne propustite priliku vratiti se u đačko doba i osvojiti vrijedne nagrade. I pritom se, naravno, dobro zabaviti!

Tags:

VEZANE VIJESTI