Neovisni novinarski portal
29.3.2024.
IZDVOJENO
Crowdfunding kampanja za tiskanje novih primjeraka slikovnice “Moja dugina obitelj”

Crowdfunding kampanja za tiskanje novih primjeraka slikovnice “Moja dugina obitelj”

Udruga Dugine obitelji pokrenula je crowdfunding kampanju kako bi prikupila novac za tiskanje  novih primjeraka slikovnice koja promiče prava istospolnih obitelji “Moja dugina obitelj”.

Zbog velikog interesa za prvu slikovnicu o djeci s istospolnim roditeljima u Hrvatskoj, udruga Dugine obitelji pokrenula je crowdfunding kampanju s ciljem prikupljanja 3 tisuće dolara za tiskanje novih 1000 primjeraka slikovnice “Moja dugina obitelj”.
– Kada smo u siječnju 2018. ponudili 500 besplatnih slikovnica o djeci s istospolnim roditeljima “Moja dugina obitelj”  javnosti, odaziv je premašio sva naša očekivanja! U času smo razdijelili cijelu zalihu slikovnica te istovremeno zaprimili više stotina novih upita za njenim primjerkom. Naša misija je omogućiti besplatnu slikovnicu “Moja dugina obitelj” baš svim zainteresiranim građanima i organizacijama te tako doprinijeti stvaranju društva u kojem se od malih nogu uči poštivati različitosti i prihvaćati sve obitelji. Pridružite nam se – pomognite nam osigurati sredstva potrebna za tisak 1000 novih primjeraka slikovnice. Vjerujemo da ovom slikovnicom radimo pozitivan pomak u prihvaćanju različitosti u našem društvu, no ne zavaramo se da to možemo sami – potrebna nam je i vaša pomoć, pozivaju iz udruge.
Dječja slikovnica “Moja dugina obitelj prva je slikovnica o djeci s istospolnim roditeljima u Hrvatskoj i regiji.
Prva naklada, od 500 primjeraka, tiskana je uz financijsku potporu Francuskog veleposlanstva u Zagrebu i besplatno je podijeljena zainteresiranim građanima i organizacijama.
Crowdfunding kampanja pokrenuta je za tiskanje novih primjeraka slikovnice s tvrdim uvezom na hrvatskom i engleskom jeziku koje će također biti podijeljene.


VEZANE VIJESTI