Neovisni novinarski portal
13.5.2021.
OGLAS
“S Dalmareom do zdravlja”

“S Dalmareom do zdravlja”

Vježbajte ove subote u Dalmare centru

Shopping centar Dalmare 27. siječnja, s početkom u 18 sati, organizira edukativni program “S Dalmareom do zdravlja”. Dođite, sudjelujte i osvojite super nagrade

Nova godina – nove odluke, ovom rečenicom su mnogi ušli u 2018. godinu, puni entuzijazma i spremnosti loše navike zamijeniti dobrima. Ipak, neznanje i nedostatak informacija često nas obeshrabre i naše odluke padnu u vodu. No, Dalmare centar vam to ove godine neće dopustiti, dapače, bit će saveznik u ostvarenju vaših želja.

Vrijeme je da kažete dosta nekretanju i ove se subote zaputite u Dalmare gdje ćete dobiti korisne savjete o vježbanju, a možete osvojiti i super nagrade. U posjet vašem omiljenom shopping centru dolazi magistar kineziologije Stipe Palinić, koji će vam pokazati nekoliko vježbi i izmjeriti vašu izdržljivost. Bez brige, vježbe neće biti teške, jer Dalmareov moto je “važno je sudjelovati”. Sve što trebate učiniti jest doći sat vremena ranije , odnosno od 17h, ostaviti podatke hostesi i uzeti broj koji vam omogućuje osvajanje glavne nagrade.

Za sretnog dobitnika iz Dalmareova bubnja glavna nagrada su orbitrek i mjesečna članarina u Gyms4you teretani koja se nalazi u shoppingu centru. Pitate se što je s ostalim natjecateljima, zar i oni nisu zaslužili nagradu za hrabrost i sudjelovanje? Naravno da jesu, zato će najuspješniji natjecatelji na ergometru (veslačkom simulatoru) i u ostalim vježbama osvojiti utješne nagrade.

Uza sve to, za zabavu će se pobrinuti i DJ koji će dobrom glazbom rasplesati Dalmare centar, do kojeg možete doći besplatnom autobusnom linijom koja polazi u 9 sati iz Rogoznice, Murtera i Knina, a vraća se iz Dalmare centra, ispred McDonald’s restorana, u 18 sati.

Tags:

VEZANE VIJESTI