Neovisni novinarski portal
14.5.2021.
OGLAS
Olafov prvi Božić

Olafov prvi Božić

OLAFOV PRVI BOŽIĆ

Najpoznatiji snjegović svih vremena, Olaf, dlučio je svoj prvi Božić proslaviti u Šibeniku, pa veliki i mali imaju priliku uživati u ludoj zabavi 16. prosinca u Dalmare centru

Istina je, postoje ljudi za koje se isplati rastopiti. Rečenica napoznatijeg snjegovića svih vremena, Olafa, ovih će se blagdana pokazati točnom i kad je riječ o namanjim stanovnicima Šibenika i okolice. Očekujemo, bez obzira na vremensku prognozu, istinsko rastapanje srca u shopping centru Dalmare. Naime, Olaf je svoj prvi Božić odlučio proslaviti upravo u ovoj shopping oazi Šibenčana.

Zaokružite na kalendaru 16. prosinca jer tada vas, od 10.30 do 13 i od 17 do 20 sati, očekuje luda zabava, na kojoj je gost iznenađenja Borko. Na kreativnoj radionici oni najmanji moći će naučiti kako napraviti snježnu kuglu ili božićne lizalice, a nakon toga uslijedit će maraton znanja i sreće kroz Olafovu Pitalicu i Bingo igru. Oaza kreativnosti svakako je Borkova radionica. Obećali smo čuvati tajnu, ali smijemo reći da vas čeka luda zabava!

[BESPLATNO ZAMATANJE DAROVA] U shopping centru Dalmare ne samo da smo se potrudili pripremiti vam raskošan izbor božićnih poklona za sve članove obitelji, prijatelje, poslovne partnere, nego ćemo vas riješiti muke oko njihova pakiranja. Taj posao od 16. do 23. prosinca, od 16 do 21 sat, možete slobodno prepustiti našim kreativnim vilenjacima. Sve što trebate je predočiti račun iz Dalmare centra i oni će besplatno zamotati vaš dar. Uživajte u blagdanima uz Dalmare 🙂  

Ni to nije sve, centar Dalmare pripremio je posebne nagrade. Okušajte sreću i osvojite poklon bon trgovine Pevec u vrijednosti 5000 kuna, 3000 kuna iz trgovina Dalmare centra i putovanje za dvije osobe. Sve što trebate učiniti je sačuvati račun od minimalno 100 kuna, ispuniti kupon koji ćete pronaći na blagajnama, pričvrstiti ga uz račun i ubaciti u kutiju koja se nalazi na glavnom trgu shopping centra Dalmare. Izvlačenje je 30. prosinca 2017.

snježno-kraljestvo-zimska-bajka-dalmare-centar

 

Tags:

VEZANE VIJESTI