Neovisni novinarski portal
13.5.2021.
OGLAS
Humanitarna akcija: Dalmare nastavlja lanac solidarnosti za hrabru Luce

Humanitarna akcija:
Dalmare nastavlja lanac solidarnosti za hrabru Luce

Osvježite svoj izgled uz AB design art & beauty studio u nedjelju, 8. listopada od 10 do 18 sati na glavnom trgu Dalmare centra i pomognite dvanaestogodišnjoj Luce iz Šibenika koja pati od rijetke plućne bolesti. Pomoći možete i donacijom prilikom kupnje balona kod Baloni Šibenik, likovnih radova djece Udruge Aurora i prilikom stiliziranja frizure iskusnih frizerki iz Drniša. Možete izvršiti donaciju i na žiro račun HR 4424070003105006606 te prilikom uplate naglasiti da je riječ o donaciji 

Nakon prošle humanitarne inicijative ,Dalmare je dobio pojačanje za njeno liječenje. Dvanaestogodišnja Luce koja pati od rijetke plućne bolesti pleuralnog mezotelioma, osim Balona Šibenik ,Udruge Aurora i iskusnih frizerki, dobila je novog anđela čuvara, AB design art&beauty studio. AB tim, na čelu s vlasnicom Antonijom Gović, u nedjelju, 8. listopada od 10 do 18 sati na glavnom trgu Dalmarea pružat će usluge bojanja, oblikovanje obrva te depilacije lica čiji sav prihod ide upravo za liječenje hrabre Luce.

 

Mladoj Šibenčanki i ovog puta će pomoći frizerke Jelena Šiklić, Mia Križanović i Franka Bukarica iz Drniša koje će prikupljati donacije uz stiliziranje svečanih i dnevnih frizura dok će djeca s invaliditetom udruge Aurora ustupati svoje radove uz prigodne donacije. Kao i svaki dan i ove nedjelje Baloni Šibenik će biti prisutni tako da i kupnjom balona, koji će se također nalaziti na glavnom trgu, možete pomoći u ovoj humanitarnoj akciji.

Donacije će se moći izvršiti u posebno označene kutije koje će se nalaziti na glavnom trgu te će se završetkom akcije uplatiti roditeljima na žiro račun HR4723400093102700553. Pomoći možete i donacijom na isti račun te prilikom uplate naglasiti da je riječ o donaciji.

Ostaje samo da odlučite: balon, frizura, kozmetički tretman ili radovi naših klinaca iz Aurore.


VEZANE VIJESTI