Neovisni novinarski portal
10.5.2021.
OGLAS
Počnite novu školsku godinu uz pravu kombinaciju

Počnite novu školsku godinu uz pravu kombinaciju

OGLAS

Stiglo je ono vrijeme kada se u ljetnu razbibrigu “umiješaju” misli o početku nove školske godine. U nekima bude leptiriće u trbuhu, a vjerujemo da većini izaziva jesenski blues. Istraživanja otkrivaju kako su zbog početka nove školske godine pod većim stresom čak više roditelji nego njihova djeca. No kako bi i jedni i drugi što bezbolnije preživjeli prelazak s plaže u školske klupe, stručnjaci savjetuju da svakako treba složiti pravu kombinaciju za uspješan početak školaraca.

Jedan od ključnIh poteza je sastavljanje liste potrebnih bilježnica, pernica, knjiga, torbe i ostalih nužnih stvari za uspješan školski početak. A potom, treba pronaći gdje ćete ih i “upecati”. Mjesto koje se ne smije zaobići jest shopping centar Dalmare koji, ne samo da ima sve na jednom mjestu, već nagrađuje s prigodnim darovima.

Od 21. kolovoza do 1. rujna svaki posjetitelj omiljenog šibenskog centra, za kupnju od minimalno 100 kuna, ima priliku “upecati” školski pribor koji daruje Dalmare sa svojim mnogobrojnim trgovinama. Dovoljno je sačuvati račun i pokazati ga na info pultu koji se nalazi na prvoj etaži, a ljubazna hostesa će nakon pregleda računa i izvlačenja dodijeljenog broja nagraditi vas pernicom, ruksakom, bojicama, temperama, flomasterima, šestarima i ostalim nužnim stvarima. Lista poklona je beskrajna.

Poznati školski brendovi Gorjuss girls, Violeta, Frozen, Barca, Real Madrid, Minnie, Explore, Street, Connect, Hama od papirnice Inbox na prvoj etaži centra spremni su za “udomljavanje” kod vašeg školarca.

Uz raznolik školski asortiman, u školski đir ćete se moći ubaciti na mnogim drugim punktovima shopping centra Dalmare, od Tisak Media trgovine, Konzuma, Peveca pa do brojnih trgovina s novim jesenskim outfitima kao što su H&M, adidas, Accessories, Leo store, Mango, ShoeBedDo, Mass, Sport Vision, Intersport, s.Oliver i mnogi drugi brendovi.

Ono što možete obaviti za danas ne ostavljajte za sutra zato ne propustite ovu dobru priliku i bacite udicu već 21. kolovoza u shopping centru Dalmare.

Tags:

VEZANE VIJESTI