Neovisni novinarski portal
27.11.2021.
SCENA / UKRATKO
Udruga P.A.R.K. traži volontere za Kulturaljku i Regius

Udruga P.A.R.K. traži volontere za Kulturaljku i Regius

Traže se volonteri s iskustvom u grafičkom ili web dizajnu, PR-u, marketingu…

Pipsi 184
Prizor s prošlogodišnje Kulturaljke
Javni poziv Udruge P.A.R.K prenosimo u cijelosti:
Udruga P.A.R.K. priprema se i ove godine za organizaciju svojih tradicionalnih manifestacija Kulturaljka i REGIUS koje u 2015. doživljavaju svoja mini-jubilarna peta izdanja. Ovim putem tražimo i pozivamo sve žitelje ove planete koji imaju volje, želje, vremena i znanja na bilo koji način pomoći pri realizaciji ovih projekata da nam se slobodno jave preko e-maila ili inboxa i da sudjeluju u obogaćivanju kulturno-glazbene ponude i društvenog života grada Šibenika. Svaka je pomoć dobrodošla zato se bez ustručavanja javite s bilo kakvim prijedlozima i ponudama. Konkretno mislimo na znanja u područjima grafičkog dizajna, web dizajna, PR-a, marketinga i sl. Naravno dobrodošli su i prijedlozi i ideje o tome što bi se moglo sve raditi u sklopu gore spomenutih projekata.

Podsjetimo, Kulturaljka je dvodijelna kulturno-glazbena manifestacija koja za svoj cilj ima dobivanje adekvatnog prostora za kreativno izražavanje mladih u gradu Šibeniku. Održava se od 2011. godine, a do sada je u sklopu ovog projekta organizirano niz koncerata, izložbi, tribina i javnih rasprava o tome što mladima fali i treba u Šibeniku.

Regionalni glazbeni festival Regius svoje prvo izdanje imao je također još 2011. godine od kada se redovito održava dva dana u ljetnom periodu na gradskoj plaži Jadrija. Svojim programom okuplja najbolja glazbena imena iz svih susjednih zemalja u regiji te ima za cilj poboljšanje dobrosusjedskih odnosa kod mladih i upozoravanje na negativne strane nacionalizma u društvu. Do sada ja Udruga P.A.R.K. na Jadriju kraj Šibenika, preko festivala Regius, dovela preko 40 izvođača iz Hrvatske, Srbije, BiH, Slovenije, Crne Gore i Makedonije i to većinu po prvi put.

https://www.facebook.com/Kulturaljka
kulturaljka@gmail.com

https://www.facebook.com/regiusfestival
regius.fest@gmail.com

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI