Neovisni novinarski portal
15.5.2021.
POLITIKA
Tomislav Karamarko na HDZ-ovoj klauzuri u Umagu: Sram me je, boli me srce zbog toga što je Hrvatska najgora u EU

Tomislav Karamarko na HDZ-ovoj klauzuri u Umagu:
Sram me je, boli me srce zbog toga što je Hrvatska najgora u EU

Karamarko u Solarisu (Foto H. Pavić) 017– Ova je Vlada napravila grozne stvari hrvatskom čovjeku, to je Vlada koja nema svoju gospodarsku politiku  nego samo pokušaje krpanja proračuna kroz raznorazne poreze koji su nepošteni i koji uništavaju poduzetništvo – ocijenio je šef HDZ-a, Tomislav Karamarko, tijekom stranačke klauzure u Umagu. Činjenicu da je Europska komisija Hrvatsku proglasila najgorom članicom EU komentirao je riječima : Žao mi je, sram me je, boli me srce i glava od svega toga zahvaljujući ovoj Vladi.

Neka naprosto ponude ostavke, neka budu časni ljudi i neka odstupe, ako je ikako moguće- pozvao je Karamarko Milanovićev tim na “časni uzmak”. Za razliku od aktualne Vlade,  HDZ neće pribjegavati parcijalnim zahvatima i prelijevati iz šupljeg u prazno, balansirajući s porezima kako bi napunili proračun i kako bi oni mogli trošiti, obećao je, napominjući da HDZ priprema cjeloviti gospodarski program koji će obuhvatiti od porezne do socijalne politike.

Žalosnom je ocijenio i činjenicu da Hrvatska bilježi neslavan rekord pada BDP-a  već 12 kvartala zaredom, a jednako je žalosno, kazao je, da se potencijalni investitori  javljaju njima u HDZ, a ne Vladi. – Ova Vlada će se pamtiti samo po upropaštavanju Hrvatske, zahvaljujući i Ivi Josipoviću koji je tome, nečinjenjem i ublažavanjem svega lošeg što je Vlada učinila, zapravo asistirao- smatra Karamarko, optužujući predsjednika Josipovića i premijera Milanovića za loš život hrvatskih građana. A najave predsjednika Vlade kako će dogodine biti bolje nazvao je pričom za malu djecu koja se ponavlja, i očito je, veli, da im treba još tri-četiri godine mandata da  se sjete kako bi nešto morali početi raditi.

Tags: , , , ,

VEZANE VIJESTI