Neovisni novinarski portal
15.5.2021.
POLITIKA
Stipe Petrina i Ivo Josipović (Foto: Hrvoslav Pavić)

Josipović kod Petrine:
Nisam došao po predizbornu podršku, općinska vlast se time ne bavi

Stipe Petrina i Ivo Josipović (Foto: Hrvoslav Pavić)

Predsjednik RH jutros je stigao u Primošten na proslavu 60 godina tamošnjeg DVD-a.Predsjednik Josipović na vatrogasnoj zabavi u Primoštenu (Foto H. Pavić) (3)

Na poziv Dobrovoljnog vatrogasnog društva „Primošten“, koje slavi 60 godina postojanja i djelovanja, predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović točno u podne došao je pred Vatrogasni dom u Primoštenu, gdje su ga dočekali domaćini, načelnik općine Primošten Stipe Petrina i predsjednik DVD-a Primošten Josip Jadrijević.
„Došao sam u Primošten čestitati DVD-u na proslavi 60-te obljetnice te da se upoznam s radom lokalne samouprave. Primošten ostvaruje vrlo dobre rezultate, ima stalni rast broja turista i te stvari svakako treba pohvaliti. Drago mi je čuti da postoje i daljnji razvojni planovi, i u turizmu, ali i u infrastrukturi potrebnoj za kvalitetan život građana“, izjavio je predsjednik nakon kratkog sastanka u prostorijama Općine Primošten, a prije svečane skupštine DVD-a Primošten.
Predsjednik u društvu s primoštenskim vatrogascima (Foto: Hrvoslav Pavić)

Predsjednik u društvu s primoštenskim vatrogascima (Foto: Hrvoslav Pavić)

O javnoj podršci Stipe Petrine i njegove Nezavisne liste u svrhu predizborne kampanje Ive Josipovića, navodno, nije bilo riječi: „Općinska vlast je općinska vlast, ona se bavi općinskim poslovima“, kratko je komentirao predsjednik.
„Drago nam je što smo predsjednika mogli na licu mjesta upoznati s našim radom, budući da su naši rezultati zapaženi. Svaka pohvala nam je dobrodošla, predsjednik je odao priznanje našim nastojanjima“, rekao je novinarima načelnik Petrina.
Ivu Josipovića u Primoštenu još čeka ručak, đir po centru i kava s građanima.
Tags: , ,

VEZANE VIJESTI