Neovisni novinarski portal
15.5.2021.
UKRATKO
Požar u ulici fra Stjepana Zlatovića, snimila. J. Klisović

Požar u stanu iznad FINA-e izazvao zagorjeli ručak

Požar u ulici fra Stjepana Zlatovića, snimila. J. Klisović

Susjedi u zgradi kod Jadranske banke i FINA-e, u ulici fra Stjepana Zlatovića, panično su nešto poslije 14, 20 sati pozvali vatrogasce vidjevši kako iz stana na trećem katu suklja dim. Vatrogasci su brzo došli na lice mjesta s dva vozila, međutim u stan nisu mogli odmah ući jer je stan iz kojeg je izlazio dim bio zaključan. Ubrzo su vrata provaljena, a vatra manjih razmjera obuzdana.

požar, snimila: J. K.

Kako saznajemo, stanar Zoran Baranović zaboravio je nakon ručka izgasiti štednjak na kojem je ostavio zjedjelu koja je ubrzo zagorjela i prouzročila manji požar. Na sreću, susjedi su brzo reagirali i tako spriječili katastrofu jer se požar mogao proširiti na susjedne stanove u višekatnici.

požar, snimila : J. Klisović

Jere Teskera, poznati šibenski kvartovski policajac ubrzo se pojavio na licu mjesta, zavirio u svoj mini notes i pronašao broj mobitela vlasnika stana kojeg je upoznao sa izbijanjem požara u njegovom stanu.
Zoran Baranović, vlasnik stana, snimila : J. Klisović

Zoran Baranović, vlasnik stana, snimila : J. Klisović

-Zorane, dolazi odma! Izgorija ti je ručak, a moga si i cilu zgradu zapalit. Aj, ne p….. Odma da si doša! Ovako je policajac Jere koji, očito dobro poznaje Baranovića, inače ljubitelja životinja, razgovarao sa vlasnikom stana.
Kvartovski policajac Jere Teskera, snimila:J. Klisović

Kvartovski policajac Jere Teskera, snimila:J. Klisović

Nastala šteta u stanu Zorana Baranovića procijenit će se nakon očevida.

VEZANE VIJESTI