Neovisni novinarski portal
15.5.2021.
POLITIKA / UKRATKO
Franka Vidovića će u Gradskom vijeću zamijeniti Josip Belamarić

Franka Vidovića će u Gradskom vijeću zamijeniti Josip Belamarić

Saborski zastupnik i šibenski gradski vijećnik Franko Vidović i službeno je na konferenciji za novinare Gradskog odbora SDP-a najavio je da će svoj mandat u Gradskom vijeću staviti u mirovanje, te da će na njegovo mjesto doći Josip Belamarić, Inženjer cestovnog prometa i pomoćnik direktora Gradskog parkinga d.o.o. Šibenik.

- Bivši vijećnik Franko Vidović, predsjednik Kluba vijećnika SDP-a Joško Šupe i novi vijećnik Josip Belamarić -

Vidović je pojasnio kako napušta Vijeće jer ga vladajući HDZ opstruira, namjerno sazivajući sjednice petkom kada on zbog obveza u Saboru nije u mogućnosti sudjelovati.

– Do sada su sve gradske vlasti, lijeve ili desne, poštivale Sabor i saborske zastupnike. Do ove, iz čijeg ponašanja iščitavam da ne žele suradnju sa mnom kao saborskim zastupnikom i ne žele me kao sugovornika – rekao je Vidović, koji je zbog saborskih obveza uspio  sudjelovati samo na konstituirajućoj sjednici Vijeća.

On je uvjeren kako će samo još slijedeće dvije ili tri sjednice Vijeća biti sazvane u petak, jer vladajuća većina ne želi priznati da su taj dan sazivane samo zato da se njega onemogući u dolasku.


VEZANE VIJESTI